Pravda o rakovine - VITAMIN B17

vrtula007

Existuje osvedčený prostriedok, ktorý zaberá na všetky druhy rakoviny, a to tak, že využíva základnú vlastnosť rakovinových buniek - nenásytnosť po cukre. Prostriedok je už niekolko rokov úspešne testovaný (vyliečenosť je viac ako 96%, ÚPLNÁ VYLIEČENOSŤ) Prostriedok bude distribuovať slovenská firma, ktorá predáva prístroje na výrobu koloidného striebra, prístroje pre magnetoterapiu a prístroje zapper.

kosa

eee,

OCKOVANJE je OCKOVANJE a TEST je TEST.
a to v kazdej civilizovanej krajine.
SK zatial sa len civilizuje ale dufajme ze coskoro bude civilizovany krajina.

kosa

eee,

beznemu trpiacemu cloveku na SK je na h...o co je na nete.
jeho zaujima to co mu skaze lekar v ordinaciji.
ak sa mame orientovat na net ta ZRUSME AMBULANCIJE A ZRUSME tzv ZDRAVOTNU DAN.

RNG

Inac kvasne plyny vedia vytvorit vysoke tlaky.
Ak su flasky nie dost silne tak sampanske(kvasene vo flasi) ich roztrha na kusky. Takze aj velmi silny uzaver medzi zaludkom a pazerakom kvasne plyny nasilne otvoria.A pena sa natlaci do pazeraku, ktory nevie zniest ani velmi slabu zaludocnu kyselinu.
Podobny problem sa odohrava s refluxom z ctriev, kde plyny otvoria uzaver medzi zaludkom a crevom, ked si nevedia najst cestu opacnym smerom(krce v bruchu pozna kazdy) a natlacia zmes polostraveneho jedla spolu so zlcou do zaludka. Zlc narusi zaludocne steny a nedostatocne stravene a kaziace sa jedlo(hnitie) je plne toxinov, ktore otravia zaludok a cloveku dojde velmi zle.
Preto tu zdoraznujem rovnako enzymi ako aj kyseliny pre ludi s traviacimi potiazami.
Inac viacere enzymi pracuju len v kyslom prostredi(napr amylaza na hydrolyzovanie skrobov), takze nizko kyseliny znamenaju dlhodobo podvyzivu na urcite latky.

damian

A to este mnohi nedokazu pochopit jednoduche zalezitosti ohladom dehydrovania spojeny s chorobami zaludka. Okrem ineho, ak chyba voda telu, zaludok nedokaze vylucit dostatok HCL (ktory je takmer 100% z vody!). A okrem ineho, aj reflex otvarania/zatvarania pyloru je naruceny, ak je telo dehydrovane - jednak je oslabene svalstvo pyloru a jednak neurotransmitery, ktore ten pylor kontroluju, sa nemozu po dehydrovanom nervstve transmitovat.

To je veda, co? Az tak jednoducha veda, ze ju konvencna medicina vyse 30 rokov nedokaze/nechce pochopit...

RNG

eee, kto pise do Googlu?
Za rady od tej malickej skupiny lekarov, co sa zaoberaju liecenim prirodnymi prostriedkami musis zaplatit, aby ti posielali svoje najnovsie objavy v svojich lekarskych periodikach.
Na Google su povacsine len reklamy a nie nezavisle nove informacie.
Zijeme vo svete penazi a financnych zaujmov a to kompletne ovlada informacne prostriedky od internetu az po televiziu a noviny.
....
Inac uzaver medzi zaludkom a pazerakom sa uzatvara na signal vylucenych kyselin, ci ty s tym suhlasis, alebo nie.
A zbytocne mi citujes veci z beznej lekarskej a laickej literatury, aj ja som im veril a vyse 15 rokov som bral prostriedky proti kyselinam a bolo mi coraz horsie.
Odkedy beriem Betain HCl a enzymi, nemam viac ziadne paly ani zaludocne problemy, ktorymi som predtym velmi trpel.
Zato ze to velka vacsina lekarov tvrdi, to este nemusi byt pravda.
Ja som uz starsi a prezil som plno zmien, kde lekari svatosvate nieco dlho tvrdili ak ked odrazu to bolo celkom zmenene.
Zoiber si len prilad zaludocnych vredov.
Tam desatrocia tvrdili, ze je to dosledok stresu, stiplavych jedal atd a pritom na 98% je to priamy dosledok helikobakteru pilori, co dnes kazdy vie ale pred 30 rokmi by ta vysmiali, keby si s tym prisiel....
Tak ako malaria(mal aire=zly vzduch)bola starocia povazovana lekarmi za dosledok plynov nad mocarinami a lekari, co prisli na to, ze to je prenasane komarmi a jedna sa o paraziticky mikrob boli desatrocia vysmievani svojimi kolegami-odbornikmi...
Velka chyba je, ze ja dnes po dlhorocnych skusenostiach uz neverim nicomu a nikomu, pokial sa to nedokaze vedecky a statisticky.
Preto odoberam periodika lekarov, ktori sa tym zaoberaju a maju uspechy pouzivanim inych nastrojov, ako ostatna lekarska komunita.A mam z toho velky uzitok na svojom zdravi aj zdravi celej mojej rodiny.

damian

Ja som si tiez myslel, ze isty clovek ma palenie zahy koli prilis vela kyselin. Na Dove Clinic (www.doveclinic.com)/ mu pan doktor predpisali, okrem ineho aj HCL Betain, a zrazu mal pokoj. Takze ani tu asi ta konvencna patofiziologia cloveka neplatila.