Tato tema je venovana prispevku v teme 'Den narcisov', v ktorom sa uvadza utajovany vitamin B17. Odporucam vsetkym prezriet si anglicku stranku www.worldwithoutcancer.org.uk
Pravda o rakovine - VITAMIN B17
damian,uz som si nasla nejake stranky,takze ti dakujem za ochotu velmi pekne...pekny den...
laktoza...to je v mlieku...takze by nemali obsahovat ani mlieko...a je na to aj nejaka stranka?
no to by som ti bola velmi vdacna...dakujem este raz a nejaku stranku,keby si mohol k tomu...dakujem este raz...
aky mas na to nazor,ked to budem pit a nemozem mlieko...ale pritom musim brat probiotika...a zatial,co viem kazde obsahuju mlieko susene...ked su probiotika v tabletach...ci su aj take ktore mlieko neobsahuju?dakujem...
DAMIAN,nerada sa tu miesam,ale brala som silne antibiotika...takze potrebujem teraz crevnu mikrofloru dat do poriadku...ale som alergicka na mliecnu bielkovinu kazein...ale ako mam brat probiotika ked kazde obsahuju mlieko...ja som si dnes kupila acidofilne mlieko z desatmilionmi KTJ lactobacillus acidophillus...mam CHRONICKU AKTIVNU GASTRITIDU...myslis,ze si tym velmi poskodim...?
aky mas na to nazor?dakujem...
V Nitre v dvoch materskych skolkach budu "ZADARMO" ockovat deti proti pneumokokom. Budu do nich zadarmo vpustat chemiu, ktora okliesti ich imunitny system - urobi z nich ZOMBIES. Tie riaditelky materskych skol by bolo treba postavit pred sud a verejne odsudit za to, ze prepadli tejto genocidnej propagande a suhlasili z niecim takymto nehumannym.
z nize napisaneho potom vyplyva ze sme systematicky vystavovani niceniu a zabijanu zo strany tych co by nas mali liecit...