Tato tema je venovana prispevku v teme 'Den narcisov', v ktorom sa uvadza utajovany vitamin B17. Odporucam vsetkym prezriet si anglicku stranku www.worldwithoutcancer.org.uk
Pravda o rakovine - VITAMIN B17
farmaceutka: to je potom uctihodne :) len tak dalej, sklanam klobuk pred kazdym, kto pri rozmyslani zapoji aj srdce nie len penazenku :)
A co potom povedat na takych "lekarov", pardon ... na takych Doktorov, ktory nevedia co predpisuju ? Schvalne treba asi rozlisovat pojmy "lekar" a "doktor", neda sa to totiz dat do rovnosti ...
Ja si pri slove lekar predstavujem osobu, ktora pomaha, pouziva zdravy rozum a zapaja aj srdce ... pre Doktora na druhej strane je pacient len dalsi pan na holenie a zakaznik a zrac liekov, ktory mu robi dobry biznis.
Tak bacha na to, ktore slovo pouzijete :) Lekar, liecitel maju srdce, doktori ho stratili ...
robbie56: ja sa samozrejme pokusam, ale nasi pacienti, ktori su z 80% tvoreni dochodcami, maju slovo doktora ako pismo svate. lebo predsa: pan doktor povedali, predpisali...Ale mozem ta ubezpecit, ze som peknych par desiatok ludi zachranila pred otravou liekmi, ktore boli na recept. Ja som zo zakona povinna kontrolovat predpisane davky a kombinacie lieciv, takze to aj robim. To nie je len precitat recept a podat pacientovi krabicku so slovami dvakrat denne po jedle. A co mi moje skusenosti hovoria-strasne velke mnozstvo lekarov ma mimoriadne slabe vedomosti z farmakologie, su lekari, o ktorych viem, ze nemaju potuchy o tom, ci predpisuju.
Inac na prvy pohlad to mozno nesuvisi so zdravim, ale s clovekom ako takym urcite:
Dokument Zeitgeist 2 - Addendum - podla mojho nazoru by ten dokument mal vidiet kazdy obyvatel planety:
video.google.com
alebo
prop.sk
farmaceutka: ty sa aspon nepokusas davat informacie o dostupnosti inych liekov z inych zdrojov ?
Viem, ze casto je to tazke s ludmi, ale asopn spomenut, ze toto vam moze sposobit problemy so zubami a blokator este zhorsi situaciu so zaludkom ...
Ved aj lekarnik ma mat svedomie(a to nie len ty ...ale aj kolegovia) a ak vedia o inych dostupnych liekoch, tak ludom dat informacie ...
tu by sa mala ozvat EEE a podat jej odborny nazor na '''....zvysenu kyselinu...''''
No to je sice pekne, ja by som ho tiez ponukala, ale ked nie je dostupny, tak aspon roztok. najviac ma fascinuje, ze su chudaci pacienti, ktori aj cele roky uzivaju blokatory protonovej pumpy, takze sa im HCl netvori vobec. A potom sa cuduju, ze sa maju zle. Bohuzial prax je taka, ze nech pride clovek k praktickemu lekarovi s akymkolvek problemom travenia od prejedenia az po krce v crevach, tak v min. 90% pripadov dostane blokator protonovej pumpy, navyse v prekrocenych davkach. Ale doktor je spokojny, ako dobre lieci.
ja principialne odporucam ine formy kyseliny, ako Betain HCl, pepsin HCl, v tabletkach alebo kapsuliach, prave pre to mozne poskodenie zubov.Naviac pepsin je enzym a betain je potrebny k cinnosti pecene a regeneracii.
kto by to mal zakazat? Niektori si to kupuju sami a niektori mavaju aj recept. Pridavame do toho aj pepsin.
ale sranda....
a to este nezakazali?...