Tato tema je venovana prispevku v teme 'Den narcisov', v ktorom sa uvadza utajovany vitamin B17. Odporucam vsetkym prezriet si anglicku stranku www.worldwithoutcancer.org.uk
Pravda o rakovine - VITAMIN B17
My v lekarni normalne pripravujeme roztoky HCl na peroralne pouzitie. Nie je na tom nic zvlastne. Sice ma zaraza, ze to tym ludom musi leptat zubnu sklovinu, ale co uz. Musia si po uziti alkalizovat ustnu dutinu.
rakovina charakteru+rakovina tela=rakovina spolocnosti.
damian,
a co sa dialo po tvojej otazke po tom rakovinovom tichu?
nejake argumenty?..ako to zahrali do autu?
vdaka
to je ako u nas na svarbe:
zakusky pijatika tancovacky vykrucacky...
ludom uz pomaly zacina rozvisnievat co s tym.
Vcera som sa zucasnil predstavenia, ktore poriadal medicinsky reprezentant ohladom jedneho lieku. Isiel som tam zo zvedavosti. Keby ste to videli! Plny stol jedla, zakuskov, pijatiky, medzi tym projektor, doktor, plateny firmou, na plne hrdlo vychvalujuci dany liek. Bolo smutne pozerat sa na 30 zdravotnikov, mlaskajucich jedko a zakusky, jednym okom sa pozerajuc na obrazovku. Pod uroven. A doktor vykrikoval: "Mame o tom studiu, dobru studiu". A keed som sa ja opytal, kto robil studiu a kto ju platil, nastalo hrobove ticho a mnohym sa zastavili sanky. Odpoved som nedostal.
RNG,
svojho casu HCL bola vo volnomach. Opytajte sa nejakeho SKUTOCNEHO LEKARNIKA.
kedze dost skoro prisli na to HCL JE POTREBNA tak predaj zrusili.
pre vsetkych:
pomaly ale isto sa dostavame do zaveru kedy budeme moct skonstatovat preco vlasne rakovina vznika ( co ju sposobuje vieme).
V clanku ing Emila Pavlasa je viacmenej nacrtnute (prelozene) stanovisko dr Huldy Clark na telesne parazity a zamorenie v tele, ktore ich podporuje a produkty cinnosti ktorych su casto karcinogeny.
Je tam ale zopar nepresnosti, ako napr striebro je sice tazky kov, ale sa v tele prakticky nezlucuje a teda nemoze byt karcinogen. Tak isto ani zlato , platina,rodium,paladium.
....
A clanok je pisany tak, akoby vsetky rakoviny vznikali z parazitov, co tiez neplati, lebo karcinogenov je hromada, vylucuju ich dokonca aj plesne, kvasne infekcie, bakterie a dokonca aj virusy su podozrievane.
Definitivne ale v znecistenom tele vedia parazity lepsie prezit a rozmnozovat sa ako v cistom tele s plnou prirodzenou ochranou.
....
Tak isto tam boli spomenute zluceniny polonia a ceru, ktore su natolko vzacne v prirode, ze pochybujem o ich velkom vplyve na rakoviny.
Polonium je sice radioaktivny(25 izotopov, vsetky radioaktivne)
ale zatial je stale prirodny radon podstatne silnejsie zastupeny ako bezny zdroj ziarenia okrem kozmickeho,
to viem ako fyzik, lebo som kedysi robieval rozbory ziarenie podla energie identifikacnych castic a tak zistoval zlozenie tzv pozadia.
Najviac pozadia (okrem kozmickeho a slnecneho ziarenia) bolo z draslika, hned za tym radon a v pripade niektorych hornin uran a radium(zulove platne a cadic na stolovych doskach).
Polonium si nepamatam ako hlavny alebo podstatny zdroj ziarenia a lantanidy su pomerne stabilne co sa tyka ziarenia a izotopov v prirode, naviac su velmi vzacne.
prečítajte si
medunka.pvsp.cz
uz treti krat som sa stretol v roznej literature so zmienkou, ze betain HCl je tiez uzitocny pri lieceni rakovin. Teda nielen silne enzymi, ale aj kyselina v zaludku, ktora potenciuje kyseliny a umozni dokonale stravenie a vytazenie alkalizujucich materialov a rozklad bielkovinneho zamorenia tela.
V druhej uvedenej literature je aj link na tekute zeolity, odmorovanie v pripade zamorenia tazkymi kovami, podstatne zlepsenia autizmu(to je priamy dokaz, ze autizmus je spojeny so zamorenim mozgu tazkymi kovami, hlavne ortutou, co dosial medicky priemysel potlaca). pozrite na
www.cancerfightingstrategies.com
tiez na
tiez na spojenie kandidy a fungus(plesne) a rakovinu a ine problemy v tele