Tato tema je venovana prispevku v teme 'Den narcisov', v ktorom sa uvadza utajovany vitamin B17. Odporucam vsetkym prezriet si anglicku stranku www.worldwithoutcancer.org.uk
Pravda o rakovine - VITAMIN B17
V amerike stanovil EPA-Environmental Protection Agency bezpecnu hladinu konzumovanej ortute na 0.1mcg/kg/den.
To len na porovnanie, ze akymi hladinami ortute su deti bombardovane este v utlom detstve po narodeni, ked ich imunitny system je len vo vyvoji a nedosiahol svoj obranny potencial:
- Den narodenia - hepatitis B - 12mcg ortut(thimerosal) - 30x nasobok bezpecnej hladiny
- 4 mesiac - DPD(neviem presne, ale pravdepodobne ockovanie proti parazitickym ochoreniam - 50mcg ortute - 60x nasobok bezpecnej hladiny
- 6 mesiac - hepatitis B, poliomyelitis - 62.5mcg ortute - 78x nasobok bezpecnej hladiny
- 15 mesiac - dalsie ockovania - dalsich 50mcg ortute - 41x nasobok bezpecnej hladiny
Dane udaje su za anglicko, ale podobne su aj u nas ...
Dr Tim O'Shea popisuje, ze z Thimerosalu sa po vstupe do nervoveho tkaniva stava transformaciou jeho neorganicka forma, od ktorej je velmi tazke zbavit sa telu.
Namiesto ortute sa poziva aj #6-pheno-oxyethanol, co je protoplazmicky jed.
Liecba Autizmu:
Dr Catherine Spears a Dr Allan Cott popisuju megavitaminovu terapiu ako vysoko ucinnu. Vitamin B6 a zinok su vysoko ucinne.
Dr Bernard Rimland urobil vlastnu studiu. Jeho 16 pacientov preukazalo vyrazne zlepsenie pri liecbe s Vit B6, horcikom a doplnkovanim vitaminom C.
Aplikovanie davky horcik/VitB v pomere 1:2, cize polovicna davka horcika sa ukazala byt este ucinnejsia.
Rimland, B et al, "The effect of high doses of Vitamin B6 on autistic children: a double-blind, crossover study", Am. J. Psychiatr. 135, 1978, pp.472-475.
Rodicia s detmi trpiacim autizmom by mohli navstivit napriklad:
Institute of Optimum Nutrition, Anglicka organizacia sidliaca na juho-zapade Londyna(Tel +44(0) 208 877 9993
Dane informacie su z knihy:
"The ABC's of Disease, Phillip Day"
Dalsie zdroje:
- Wake up to Health in the 21st Century, Steven Ransom
- Health Wars, Phillip Day
- The Mind Game, Phillip Day
- Toxic Bite, Bill Kellner-Read
Zamyslime sa, ze v mene vedy nasi tzv. "odbornici" ako sa nazyva napriklad aj MUDr. Peter Liptak a spol ockuju megadavky ortute do nasich deti. Podla jeho slov by zomierali deti ako muchy, ale nejak nevidim, ze by v svajciarku, rakusku, nemecku alebo anglicku len tak hynuli tie deti ... ak hynu, tak skor od ich pekelnej davky ortute a inych toxickych koktejlov, ktore ani nevieme kedy vypuknu a potom uz dokazuj ako chces, ze co to sposobilo.
RNG, len mi je divne, ze ako liecivo-phenoxiethanole/ak teda sposobuje apoptozu/ ako mozu vyuzit pri rakovine ked je to zaroven i karcinogen
silvia, ja som si isty, ze phenoxyethanole zabija aj rakovinne bunky, mozno pre to ho skusaju pouzit ako chemoterapeutikum, ako to spominas. Ja som sice o tom nic necital, ale mnoho jedovatych chemikalii skusali na chemoterapie.
Viacere chemikalie su podozrievane na zapricinenie poskodenia v mozgu prejavujuceho sa ako autizmus.
Velmi silne podozriva je hlavne ortut(konzervacny prostriedok thimerosal do roznych vakcin), hoci to rozne lekarske zdroje popieraju dosial.
Dokaz, ze to asi/urcite bolo skodlive je to, ze pomaly mizne z vakcin vsade na svete.Posledne slovo na spojenie autizmu s ortutou ale este nebolo povedane. Raz sa asi aj dozvieme naozajstnu pravdu....
RNG, a este otazocka, spominas temu autoimunitne choroby. Neviem co vsetko ste tam spominali, mna by zaujimalo, ak teda vies-z tvojho pohladu, co je pricinou, alebo co vyvovava autizmus.niekde to bolo spomenute, no netusim uz ci v nejakej teme u teba-znelo to tak jednoducho,ale ma to nezaujimalo natolko aby som si to zapametala ze co , ,neviem mozno si to ani nepisal Ty
RNG, dik, no ja len ze len ze ten fenoxyetanol je vo vsetkych ockovacich vakcinach ako prisada-aj povinnych pre deti.
ak je ale karcinogen, tak asi tu bunkovu smrt nadorovym bunkam sposobovat nebude? ja len viem ze zabija bunky/ale ktore?/
fenoxyethanole je pouzivany v kozmetikach, ma antibakterialne vlastnosti ale je vedeny ako iritant, toxicky material a karcinogen.
www.truthinaging.com
Takze alebo tie reporty su mylne, alebo sa jedna o latku, ktora sice zabija bakterie,rakovinne bunky, ale aj nase....
...
Rozkladne produkty phenoxyethanolu su acetaldehyd a fenol, oba skodlive. Fenol znizuje primarnu imunitu a aceraldehyd je iritant a vedeny ako karcinogen.
urychlim ti hladanie, bolo to 1 maja 2008.
kanaride, niektore z periodik som spomenul na teme "autoimunne choroby";
www.zdravie.sk
Okrem toho mam mnozstvo inych ale nie pravidelnych sprav a mnozstvo knih na tieto temy od roznych autorov.
Totiz nioe je mozne pre mna studovat tisice jednotlivych sprav rozne z vyskumov, jednoduchsie je predplatit si clenske roznych periodik, kde sa o to postaraju rozne lekarske kolektivy. Naviac, ja ani nie som lekar, mnohe tie podrobne spravy a lekarsky vyskumny zargon by mi aj tak unikli.
Ja som len spotrebitel a zvedavy som len na vysledky, ktore sa daju lahko a bez problemov a strachu z bocnych skodlivych ucinkov priamo aplikovat aj laikovi.
RNG, fenoxyetanol udajne sposobuje apoptozu bunky/vedecky dokazane/...
nevies nahodou ako by to mohlo posobit na nadorove bunky/v zmysle apoptozy/?