Tato tema je venovana prispevku v teme 'Den narcisov', v ktorom sa uvadza utajovany vitamin B17. Odporucam vsetkym prezriet si anglicku stranku www.worldwithoutcancer.org.uk
Pravda o rakovine - VITAMIN B17
O Kandidoze boli zverejnene studie, ktore pojednavali o tom, ze porusuje metabolizmus bunky branenim v absorpcii koenzymu Q10, dalej ze spusta urcite zapalove stavy v cievach, brani tiez prijmu inych dolezitych zivin a v neposlednom rade vyraba acetaldehyd-co je vseobecne znama znecistujuca latka.
Sorrac, Jod je sucastou tyroxinu
radca-JOD NIE JE SUCASTOU ADRENALINU. adrenalin ma velmi jednoduchu strukturu, je to 1-(3,4-dihydroxyfenyl)-2-metylaminoetanol, t.j. obsahuje vylucne prvky uhlik, vodik, kyslik a dusik.
mariaj, skus si HCl vstreknut do hrdla injekcnou striekackou (samozrejme bez ihly). A na neutralizaciu staci vyplachnut usta roztokom sody bikarbony.
je treba pripomenut aj vklad doktora von Hagen-a, vyznacneho nemeckeho vedca a naukovca do odboru mediciny-patologije a tym aj poznania rakoviny.
radca,
vlasne to pisu ti co rakovinu vidja z perspektivy vyljecitelov:
nedostatok sposobuje rakovinu.
Cital som tu zaujimave prispevky a jeden o cukre a rakovine. Jod je prave sucastou hormonu adrenalinu, preto je ho malo pri rakovine. Na travenie cukru je potrebnych velmi vela vitaminov a to hlavne skupiny B, dalej su to rozne aminokyseliny (BCAA) a aj mineraly napr. zinok.
dost.
Farmaceutka,prosim,cim neutralizovat ustnu dutinu po poziti HCL.Ja som to pila cez slamku,ale aj tak sa mi to vzdy nepodarilo tak,aby mi neuslo aj na zuby.Umyla som pastou.Bolo to dost?DAKUJEM
damian, a ktora teda z hypotez podla nich je na poprednom-1.-om mieste?