Pravda o rakovine - VITAMIN B17

den

a pod akymi nazvami dostat na Sk?
Ked nastupim do zamestnania, tak od deti budem kazdy mesiac chora:(tak potrebujem nieco ako prevenciu, vdaka.

damian

Den, na prevenciu sa odporuca ,aby bolo v dannej strave dostatok vitaminu B17 = to sa da zabezpecit zelenou stravou, jadierkami, semenami a pod. Odporuca sa cca 10-15 marhulovych jadier denne. Jadierka z jablk su tiez dobre, ale treba ich zjest viac. Co sa tyka vitaminu C, ano, vsetko sa vyplavuje von. Ale je to antioxidant a predtym, nez sa vyplavi von, viaze sa na volne radikaly, ktore neutralizuje. Medicina odradza ludi tym, ze vsetok vitamin C sa vyplavuje, ale nepovie celu pravdu, ze pred vyplavenim sa viaze na volne radikaly. Uz pri obycajnej nadche su mikroorganizmi v tele mnohonasobne premnozene a tak bezne davky vitaminu C su neucinne.

RNG

celaskon, tj kyselina askorbova nie je vhodna forma vitaminu C na velke davky. Vhodne formy su askorbat sodny, askorbat vapenaty,alebo jeho velkomolekularna forma, ester C.
Velke davky kyseliny askorbovej okyslia creva a sposobia hnacku.

RNG

den, dolezite je dosiahnut vysoke davku vitaminu C v krvi a to sa da len vysokym prijmom vitaminu C.
V kapuste je ho minimalne. Ked hovorime o liecbe vitaminom C tak hovorime o davkach mnoho gramov.

den

Pozerala som stranku.marhulove jadierka a viem, ze zdravie sa financne ohodnotit neda, ale napriek tomu dovoz z nemecka je dost drahy a teda preco niesu obchody s tymto na Slovensku.
Navyse, jablcka s jadierkami tiez obsahuju ten vzacny vitamin, teda ja by som na prevenciu volila tuto moznost a je to lacnejsie...cize kolko tych jadierok na prevenciu a kolko, ak uz niekto trpi tymto ochorenim, ale tie z jablk mam na mysli a ked si ich odlozim a vysusim, ci sa nestraca ten vitamin..vdaka
a este jedna poznamka..kedze sa cecko vyplavuje, mne sa zda, ze az privysoke davky, kt. beries, tak odplavis vodou, teda podla mna zbytocne velka davka..teda nebudem to zbytocne vylucovat a zoberiem len tolko, kolko potrebujem, nie?Aj tak sa mi zda vela zjest jedno balenie celaskonu na den.
A v prirodnej forme ako je kysla kapusta, tak aj tam je dost vitaminu.

damian

Aj kravske mlieko a syry (nemyslim tym tvaroh) VELMI prekysluju, cim sa spotrebuvaju telove mineraly (hlavne vapnik) na neutralizaciu kyslosti A prave preto mlieko telu vapnik nedodava, ale prave naaopak...

mira

Bojovať proti kandide znamená vytvoriť v tele také prostredie, v ktorom kandida nie je schopná prežiť ani sa rozmnožovať. To znamená vytvoriť zásadité pH telesných tekutín a neprijímať žiadne JEDNODUCHÉ a dvojité cukry.
Okrem toho k prekyseleniu vedie i mäso a vajcia.
Zásadotvorná je domáca zelenia a približne neutrálne sú obilniny s vlákninou - celozrnné.
K zásaditému vnútornému prostrediu pomáha i dobré hlboké dýchanie - pobyt na čerstvom vzduchu.

farmaceutka

candida nie je ziadne pritulne zvieratko, treba proti nej bojovat. Vela lekarov ju podcenuje, pretoze nevyvolava akutne stavy ako napriklad bakterialne infekcie s teplotami. takisto ked ju vykultivuju v stolici, tak povedia, ze je to normalne, ze to ma skoro kazdy. Ale aj zubny kaz ma skoro kazdy a nie je to normalne.