Zufalstvo zo zivota na Slovensku

Príspevok v téme: Zufalstvo zo zivota na Slovensku
lalia45

ahojte, hladam alebo chcela by som zistit, ci su ludia, pary, muzi, zeny, ktori sa dennodenne rano zobudzaju s nechutou zit a zaroven s chutou zacat nieco nove, novy zivot na novom mieste, odist z tejto krajiny, aj napriek tomu, ze tu mam rodinu,,sme par a s priatelom je nam cim dalej, tym tazsie z tych nizkych platov a je nam zle z pristupu nadriadenych..
ako prec z takejto situacie? aky prvy krok treba spravit,,je to normalne, alebo treba navstivit odbornika :)

Trabatitak

pane boze presne akoby som citala svoje slova !!!:D
neznasam a nenavidim to tu roky rokuce, je to tu otras, kazde rano vstavam s nechutou ze do pekla zase rovnaky monotonny den predo mnou v tomto debilnom kute. Len ja to zazivam v Belgicku/Francuzsku (striedacka).
Nechce sa mi nic. Absolutne nic. Uz mam pokrk novych veci a stale nieco skusat, stoji to peniaze aj cas aj namahu. Chcem odist z tejto krajiny, proste chcem ist domov pod moje Biele Karpaty a zase pocuvat ako suseda vola svoje macky rano ,,Jano, Duro bodaj vas parom vzal,,.
Zarabam trojnasobok toho co na SVK ale ceny su tu trojnasobne vacsie, takze som na tom istom. Z mesiaca na mesiac, z roka na rok volako prezivam a domov na prazdniny donesiem tak akurat skvelo sa tvariace cukriky ktore sa uz daju kupit aj v Lidli. Lezu mi v praci ludia na nervy, vobec nevedia pracovat systematicky. Len opravujem a vlastne pracujem za ostatnych. Lebo niektore veci nemaju cas robit neskor. Zlata slovenska pokora. a sefka je hotove tela.
a este viac mi lezu na nervy uz vsade pritomni africania. same cierne tvare, po celej krajine. zlati nasi cigani nepracujuci, ti mi vzdy aspon zaspievali nieco po romsky:/ takze ano, pocitujem zufalstvo zo zivota:/

Marsmeloun

:D :D :D :D :D ach jajjj .... ale dakujem teda :-) študujem a popritom od 15 brigadujem :) a aj ja ti prajem vela stastia :-) a hlavne aby si našla spokojnosť v živote :-)

Marsmeloun

a so zvyškom súhlasím s Maomam ... aj ked dodavam že clovek sa može stať uspešným aj na Slovensku ale je pravda že vela šikovných ludí odišlo .. :-) každý ma svoj život v svojich rukách :-)

Marsmeloun

lenže ja som ti vysvetlovala prečo dopadli tak dopadli :D :D lebo ludia len bedakaju stažuju sa ... ale nič sa nedeje ... !!! chápeš ...ale tebe tu daco vysvetlovať to je ako hrach o stenu hádzať ... a brigadujem v jednom nákupnom centre a stále denno denne ludia tlacia pred sebou plné nákupné vozíky a popritom sa nezabudnú rozčuliť že nie je ani na chleba pri pokladni :D :D takže až také neunosné to hádam nebude ....a neboj bude aj horšie ... :D ale este tu trošku porozsievaj negativizmus :D je mi luto že si nešťastný človek ... ale neboj ked sa posnažíš .. všetko sa dá zmeniť :-) :-*