Nevládzem a už ani nechcem ďalej žiť-nevidím v tom žiadny zmysel.
Dlhšiu dobu mávam depresie a nic nepomáha a dochádza to až k samovražedným myšlienkam a sebapoškodzovaniu.
Mala som aj pokus, ale ma zachranili.
Tie myšlienky mávam každý den a niekedy sa stupňujú.
nevidím zmysel svojho života, chodievam aj na psychoterapie ale akosi v nich nevidim význam-alebo neviem co je tou podstatou.
Ze pri tazkych stavoch je potrebna aj hospitalizacia-zatial ju nechcem a viem aj prečo.Poradte čo robit prosíím, bojím sa ze to neustojim a niečo sa stene
Nechcem už žiť
Shy, vidis, to je fakt zvlastne ako na kazdeho inak posobia rovnake lieky. Ja som uzivala 150 mg Alventy aj Rispen a ziadny ucinok. Akoby som nic neuzivala. Len co som mala z Rispenu velmi zvyseny prolaktin. A kvoli tomu behala po lekaroch.
Alventa a Rispen
Ale no tak, život je supeeeeeeeeeer!!! Teda pokial mi nedôjdu AD...
ach jaj poradte niejake uspesne ukoncenie tohto celeho utrpenia-Ako ukoncit svoj zivot- kde bude 100% koniec?
Ja byť tvojou kamoškou tak o tom vie minimálne niekto koho máš rada...OMG to je čo za kamarátku???
elele- co sa ti stalo ked si bola na Are?Popis viac
elele- no vdaka nik o mojom pokuse nevie. Nebola som v nemocnici-kamoska ma zachranila, zastavila krvacanie a nechali sme to tak
Ludia ziju na tejto planete asi uz velmi dlho.
Velmi dobre sme sa totiz prisposobili na podmienky, v ktorych zijeme.
Na Zemi je vela vody, my sme sama voda.
Slnko, Mesiac - bdenie, spanok.
Zem ma neviditelnu ochranu, tu mame aj my, poskodenie vedie k anomaliam.
Zem sa stale hybe, aj my sa musime hybat.
Zem vsak nema mozog a psychiku a my musime hybat aj tym, nestaci byt aktivny len v aktivite dnu a von.
Ak nezatazite psychiku, tak si mozog vytvori inu zabavku, podla mna, moze to byt aj depresia.
Ak je mozog pretazeny, tak to tiez nie je dobre.
Ak niekto robi dusevnu aktivitu, ale stale opakuje to iste, tak to nie je skutocna aktivita.
Zem sa toci round round baby round round.
My sa mame tiez tocit v zacarovanom kruhu?:)
kazdy by mal mat pravo odmietnut cudzi dar ktory nechce...