Nechcem už žiť

Príspevok v téme: Nechcem už žiť
annemary

Nevládzem a už ani nechcem ďalej žiť-nevidím v tom žiadny zmysel.
Dlhšiu dobu mávam depresie a nic nepomáha a dochádza to až k samovražedným myšlienkam a sebapoškodzovaniu.
Mala som aj pokus, ale ma zachranili.
Tie myšlienky mávam každý den a niekedy sa stupňujú.
nevidím zmysel svojho života, chodievam aj na psychoterapie ale akosi v nich nevidim význam-alebo neviem co je tou podstatou.
Ze pri tazkych stavoch je potrebna aj hospitalizacia-zatial ju nechcem a viem aj prečo.Poradte čo robit prosíím, bojím sa ze to neustojim a niečo sa stene

shy

Katkaaa hmm, teraz neviem presne ako to myslíš, ja neberiem tie lieky čo ty, beriem Alventa a Rispen a už prešlo pol roka odkedy to beriem a je mi až teraz lepšie

shy

Katkaaa tak ohladne tých liekov, neviem teda ako sa cítiš, či máš pocit, že nezaberajú ale skús byť ešte trpezlivá, môže sa to zlepšiť, ja som práve zistila, že mi je lepšie a to už prešlo pol roka a až teraz cítim nejakú zmenu, skús to vydržať :)

Katkaaa

shy- tak ja ich beriem asi tak 3 mesiace,alebo 2, neviem presne. Je to Escitil,potom Timonil 150 retard a vecer Frontin 0.5

Mimulus, nepotešilo ma to, ale potešilo, že si ty,aj shy reagovali :)
a,prečo by som ti mala veriť, ked vlastne ani ja neviem presne popísať čo mi je :( + úplné odcudzenie sa od rodičov, ja necítim lásku a oni ma neznášajú. Už dlho to je tak,a nič ma neteší ani nezaujíma.

Katkaaa

Ludia chcem sa vás niečo opýtať. Je horšie,ked už necítite skoro žiadny odpor voči sebe,negatívne emócie,teda žiadne emócie, nekomunikujete s okolím. Toto je horšie ako ked sa nenávidieť, ale pritom fungovať v podstate normálne. poradte mi čo robiť, čo je toto.

Prezývka55

Katkaaa len zbytocne narobis smrad a problemy ludom co ta budu musiet spratat.

Ale inak je to dost nahovno ked si to tak vezmes ze cely zivot nerobis nic co je zasluzive a este sa chystas umriet smrtou ktora opat neprinesie ziaden osoch.

Ja by som hanbil zit aj umriet bez toho aby som vytvoril nejaku spolocensku hodnotu. Zivot je dar a kazdemu kto si ho nevazi by som dal riaden vyprask.
Tento dar by si mal kazdy odpracovat tym ze spravi nieco uzitocne.