Nevládzem a už ani nechcem ďalej žiť-nevidím v tom žiadny zmysel.
Dlhšiu dobu mávam depresie a nic nepomáha a dochádza to až k samovražedným myšlienkam a sebapoškodzovaniu.
Mala som aj pokus, ale ma zachranili.
Tie myšlienky mávam každý den a niekedy sa stupňujú.
nevidím zmysel svojho života, chodievam aj na psychoterapie ale akosi v nich nevidim význam-alebo neviem co je tou podstatou.
Ze pri tazkych stavoch je potrebna aj hospitalizacia-zatial ju nechcem a viem aj prečo.Poradte čo robit prosíím, bojím sa ze to neustojim a niečo sa stene
Nechcem už žiť
Katkaaa - majú to na háku a nikdy ťa nepochopia.
Mimulus tak to jej teda pomôže...
Akoby topiaci sa topiacemu povedal, že sa topí...
26 :) som si myslela, že menej
keď píšeš, že si zažili už s tebou dosť, nemôže to byť tak, že sú z toho už jednoducho vyčerpaní a preto sa ti zdá, že ťa majú na háku?
Ak ti to pomôže tak ani mne sa nechce žiť... :(
Nemám dôvod spať a ked už zaspím a zobudím sa,nemám dôvod vstať.
26
Bývam teraz u nich. Zažili somnou dosť, teraz ma majú na háku. Len to ich zaujíma aby som pracovala- a mali ma z krku.
Katkaaa prečo? Rodičia ťa nepodporujú? Kolko máš rokov?
Oco si myslí,že to robím naschvál. A to ma ešte viac zráža na zem. Už som bola veľa na psychiatrii, a naši majú voči nej takú averziu, že ked som sa bola poradiť s jedným doktorom v tej nemocnici že som našla nejakú tú silu na to, tak naši až hrôzostrašne sú proti tomu,aby som chodila na stacionár.Neviem prečo. A ja si myslím,že by mi to pomohlo...nebyť ich namietaniu,odmietaniu.... všetko je u nich negatívne.
Katkaaa aha :) no nie sú to moje prvé lieky ale sú to prvé lieky, ktoré som začala normálne poctivo brať
Ako by mi mohol niekto pomôcť? komu sa mám zdôveriť ked na to ani nemám silu? tu sedím pri pc ltt ale rozmýšľať mi nejde.Celý deň. Rodičia ma odsudzujú. Ja už neviem.