Nevládzem a už ani nechcem ďalej žiť-nevidím v tom žiadny zmysel.
Dlhšiu dobu mávam depresie a nic nepomáha a dochádza to až k samovražedným myšlienkam a sebapoškodzovaniu.
Mala som aj pokus, ale ma zachranili.
Tie myšlienky mávam každý den a niekedy sa stupňujú.
nevidím zmysel svojho života, chodievam aj na psychoterapie ale akosi v nich nevidim význam-alebo neviem co je tou podstatou.
Ze pri tazkych stavoch je potrebna aj hospitalizacia-zatial ju nechcem a viem aj prečo.Poradte čo robit prosíím, bojím sa ze to neustojim a niečo sa stene
Nechcem už žiť
Možno by mi stačilo sa večer zamknúť do izby,nadopovať sa liekmi a je to.Aj tak o mňa nikto nemá záujem.
Nerob to a keď už tak sa oblož trhavinou a choď na Lunik IX sa odpáliť,inak to nemá žiadny zmysel.
papierik vidím že to máš uplne totožne usporiadane... mna uz len to ze sa zamyslim ze o com to je ? ked podiel stastia a spokojnosti v porovnani s tým kolko sme smutny znudený vysrtresovany v zivote je uplne tak ze stratový... o com to potom je že ty ziijes alebo ja?
a pojdtě si zaspívat :-)))
ono s pana D často vypadnou pěkné koklesoviny,když mu člověk nerozumí,ale TOHLE nemá chybu.Nedá mi to:-)musím to okopírovat.Když si dáte pár paňáků vizoura a nějakou tu travičku, taky porozumíte hloubce uvažování pana D:-)Ale má naprostou pravdu !!!:-)
Ludia ziju na tejto planete asi uz velmi dlho.
Velmi dobre sme sa totiz prisposobili na podmienky, v ktorych zijeme.
Na Zemi je vela vody, my sme sama voda.
Slnko, Mesiac - bdenie, spanok.
Zem ma neviditelnu ochranu, tu mame aj my, poskodenie vedie k anomaliam.
Zem sa stale hybe, aj my sa musime hybat.
Zem vsak nema mozog a psychiku a my musime hybat aj tym, nestaci byt aktivny len v aktivite dnu a von.
Ak nezatazite psychiku, tak si mozog vytvori inu zabavku, podla mna, moze to byt aj depresia.
Ak je mozog pretazeny, tak to tiez nie je dobre.
Ak niekto robi dusevnu aktivitu, ale stale opakuje to iste, tak to nie je skutocna aktivita.
Zem sa toci round round baby round round.
My sa mame tiez tocit v zacarovanom kruhu?:)
Mala by si brať maximálne dávky alebo možno aj dve AD naraz.
Ludiaaaa, to je pravda, že-niekde som čítala,-že AD zaberajú tak po 2 mesiacoch- hmm? ale to by bola pre mna dobrá správa. Začínam niečo cítiť,hoc len málo,ale niečo. Vždy som si myslela,že ja žiadnu depresiu nemám.Asi je to tým,že mi doteraz ako sa pamätám, lieky nezaberali. :( ..takže je tu nádej,že mám nádej? :)
fuuuu to musis byt na tom dost spatne ked to tu hodis takto verejne - mna tiez nic nebavi ale taketo myslienky ???? Je mi uz 30 mam polovicu zivota skoro za sebou ale vzdy sa oplati kazde rano vstat - raz sa minca otoci a tomu ver !!!
yyyyyxxxx hmm, no zvláštne a ja sa po tých liekoch cítim tuším lepšie, práve som sa nad tým tak zamyslela ale tiež som si najprv myslela, že asi nezaberajú ale prešiel dlhší čas a je mi lepšie a to prešlo cca pol roka od kedy to beriem a až teraz sa mi ulavilo