Nechcem už žiť

Príspevok v téme: Nechcem už žiť
annemary

Nevládzem a už ani nechcem ďalej žiť-nevidím v tom žiadny zmysel.
Dlhšiu dobu mávam depresie a nic nepomáha a dochádza to až k samovražedným myšlienkam a sebapoškodzovaniu.
Mala som aj pokus, ale ma zachranili.
Tie myšlienky mávam každý den a niekedy sa stupňujú.
nevidím zmysel svojho života, chodievam aj na psychoterapie ale akosi v nich nevidim význam-alebo neviem co je tou podstatou.
Ze pri tazkych stavoch je potrebna aj hospitalizacia-zatial ju nechcem a viem aj prečo.Poradte čo robit prosíím, bojím sa ze to neustojim a niečo sa stene

doktor666

ja ti verim len ked si take nieco nezazil tak si to dokazem dost tazko predstavit :-((( kazdy mame nejake problemy ale ked uz rodicia na teba kaslu tak to si fakt nechapem a mali by oni zacat brat nejake lieky a nie ty .

Katkaaa

doktor666:no hej. Myslis, ze mam pocuvat otcovo zastrasovanie? ja sa ho totiz strasne bojim a mam uzkost z neho.S mamou mam tiez otrasny vztah. Mozem ist na ten stacionar,ci nie? a co prachy? Vies,aspon na nejakom fore by sa vededeli ludia vcitit,ked doma mam uz len obvinovanie.

doktor666

katkaaa - nic v zlom ani sa ta nechcem nejako doktnut ale tvoji rodicia nie su normalny ked na teba kaslu . Oni by ta mali podporovat a nie ludia ktorych ani nepoznas na nejakom fore .

Katkaaa

shy: no dobre, sú z toho vyčerpaní, ale teraz si sladko spia, ako každú noc. Tak kto je v nevýhode? a ešte na mňa musí kričať,hej? to by mi bolo fakt lepšie sa odstreliť. Kto nieje toho názoru nech sa prihlási.

Katkaaa

Mimulus- vieš,v skutočnosti chcem, aby to mali na háku, a prestali sa kôli mne nerviť, lebo iba ma tým len nervia!!!!!!!!!!!!!!!!
Nech si žijú svoj život, a nech nezávisí ich šťastie odomňa. Foter chce, aby som si vybavila dôchodok. Podľa mňa HROZNý NáPAD. Alebo je to všetko snád o peniazoch?!!!

shy

Katkaaa ale nie len tak som si myslela :) sa musím zmieriť s tým, že som tu najmladšia :)
prečo máš pocit, že ťa nenávidia?

Katkaaa

shy: prečo si si myslela,že menej? zniem zrejme ako drevorubač.
..nenávidieť ma ale za to nemusia.

mimulus:nie,nepomáha mi to.