Nevládzem a už ani nechcem ďalej žiť-nevidím v tom žiadny zmysel.
Dlhšiu dobu mávam depresie a nic nepomáha a dochádza to až k samovražedným myšlienkam a sebapoškodzovaniu.
Mala som aj pokus, ale ma zachranili.
Tie myšlienky mávam každý den a niekedy sa stupňujú.
nevidím zmysel svojho života, chodievam aj na psychoterapie ale akosi v nich nevidim význam-alebo neviem co je tou podstatou.
Ze pri tazkych stavoch je potrebna aj hospitalizacia-zatial ju nechcem a viem aj prečo.Poradte čo robit prosíím, bojím sa ze to neustojim a niečo sa stene
Nechcem už žiť
ja ti verim len ked si take nieco nezazil tak si to dokazem dost tazko predstavit :-((( kazdy mame nejake problemy ale ked uz rodicia na teba kaslu tak to si fakt nechapem a mali by oni zacat brat nejake lieky a nie ty .
doktor666:no hej. Myslis, ze mam pocuvat otcovo zastrasovanie? ja sa ho totiz strasne bojim a mam uzkost z neho.S mamou mam tiez otrasny vztah. Mozem ist na ten stacionar,ci nie? a co prachy? Vies,aspon na nejakom fore by sa vededeli ludia vcitit,ked doma mam uz len obvinovanie.
katkaaa - nic v zlom ani sa ta nechcem nejako doktnut ale tvoji rodicia nie su normalny ked na teba kaslu . Oni by ta mali podporovat a nie ludia ktorych ani nepoznas na nejakom fore .
shy: no dobre, sú z toho vyčerpaní, ale teraz si sladko spia, ako každú noc. Tak kto je v nevýhode? a ešte na mňa musí kričať,hej? to by mi bolo fakt lepšie sa odstreliť. Kto nieje toho názoru nech sa prihlási.
shy,a ty máš koľko rokov? podľa skutkov to viem, je to badateľné,že ma oco neznáša.
Mimulus- vieš,v skutočnosti chcem, aby to mali na háku, a prestali sa kôli mne nerviť, lebo iba ma tým len nervia!!!!!!!!!!!!!!!!
Nech si žijú svoj život, a nech nezávisí ich šťastie odomňa. Foter chce, aby som si vybavila dôchodok. Podľa mňa HROZNý NáPAD. Alebo je to všetko snád o peniazoch?!!!
Katkaaa ale nie len tak som si myslela :) sa musím zmieriť s tým, že som tu najmladšia :)
prečo máš pocit, že ťa nenávidia?
shy: prečo si si myslela,že menej? zniem zrejme ako drevorubač.
..nenávidieť ma ale za to nemusia.
mimulus:nie,nepomáha mi to.