Nevládzem a už ani nechcem ďalej žiť-nevidím v tom žiadny zmysel.
Dlhšiu dobu mávam depresie a nic nepomáha a dochádza to až k samovražedným myšlienkam a sebapoškodzovaniu.
Mala som aj pokus, ale ma zachranili.
Tie myšlienky mávam každý den a niekedy sa stupňujú.
nevidím zmysel svojho života, chodievam aj na psychoterapie ale akosi v nich nevidim význam-alebo neviem co je tou podstatou.
Ze pri tazkych stavoch je potrebna aj hospitalizacia-zatial ju nechcem a viem aj prečo.Poradte čo robit prosíím, bojím sa ze to neustojim a niečo sa stene
Nechcem už žiť
Myslíte,že MÁM depresiu?
luciano
no o tom ulaveni pochybujem ja som skusal 5 antidepresiv a zeby sa mi enjako extra ulavilo tak to ani nie skor mi sposobili ine problemy
ps2- to hovoríš mne, alebo annemary??
Kto si? a ako vieš,že to svojím prístupom neovplyvním? no,riešim aj somatické záležitosti,ktoré skor neriešim ako riešim, lebo to naťahujem svojou neschopnosťou ráno vstať. Som objednaná aj na gastro,ale až 18-teho. To, že mi je takto,je spôsobené aj tým,ako sa staviam k svojim rodičom,a to je môj problém, nemyslíš? ..lebo tým, že nenávidím a chcem sa tým preniesť a neviem ako, tak si len škodím.Nemyslela som,že viem nenávidieť. Aj tak si teda myslím,že tieto pocity niesú proste moje. Niesom v pohode, inak by som tak nereagovala. Nereagujem nijako..v tom je ten problém. nejavím o nič spontánny záujem.
Zlá chemická reakcia. Tak potom mám zlú chemickú reakciu, ked prejde okolo otec,lebo vtedy sa zdesím....
To prejde, ale chce to čas a vydržať, ja som si tým prešiel. Je to veľmi ťažké, veľmi ťažké ...
Je to zlá chemická reakcia v mozgu spôsobená nejakým veľkým stresom. Zlá chemická reakcia, chápeš. To svojim prístupom nijako neovplyvníš.
Tam musia nasadiť maximálne dávky AD, moja milá a aj tak ti to nepomôže úplne.
nic v tom zmysle len ma nic nebavy - nebavy ma chodit medzi ludi no proste nic
a máš niečo, depky alebo tak? invalidný.....
neboj nerobis mi zlu naladu :-) ja mam 30 a stale zijem u rodicov a vsetko je ok tak neviem aky maju tvoji rodicia problem alebo co ich zere . Moji aspon do mna nevrtaju aj ked je sem tam nejaka vymena nazorov ale ako to tu citam tak na vas sa nechytam tak dufam ze to zvladnes .
MNA TOTO vždy poteší rozosmeje..asi ešte na tom nie som fakt tak zle ked ma takato prkotina pobaví :D
doktor666: no zrejme je to tým,že už mám 26 rokov a stále som u nich,resp. žila som aj sama, ale nezvládla som to. Tak im leziem na nervy a oni mne. chorobne. pardón ked´ ti robím zlú náladu. :(