Nevládzem a už ani nechcem ďalej žiť-nevidím v tom žiadny zmysel.
Dlhšiu dobu mávam depresie a nic nepomáha a dochádza to až k samovražedným myšlienkam a sebapoškodzovaniu.
Mala som aj pokus, ale ma zachranili.
Tie myšlienky mávam každý den a niekedy sa stupňujú.
nevidím zmysel svojho života, chodievam aj na psychoterapie ale akosi v nich nevidim význam-alebo neviem co je tou podstatou.
Ze pri tazkych stavoch je potrebna aj hospitalizacia-zatial ju nechcem a viem aj prečo.Poradte čo robit prosíím, bojím sa ze to neustojim a niečo sa stene
Nechcem už žiť
ps2- ale sú aj ľudia ktorí sú šťastní,nie? ja takých mŕtvych ľudí ani nepoznám,okrem teda toho, že taký život mám ja. Aj tak si myslím,že ma nečaká zlý život, aj napriek tým blbým subj pocitom, a psychoterapia, no, dlho u mňa nebola, ale je potrebné dať veci na svetlo; aj ked sa mi nevidí,že by nejaké existovalo.Aj ked o ňom viem,ale tam nejdem,lebo nemám silu, lebo to neviem, atd. lebo medved.
Dobrú noc.
ps2- radšej mi to zaspievaj, nemám absolútny sluch.
Toto si zahrajte: cis cis e cis cis e cis ...
fis gis e cis fis gis e cis
Láska a zábava je zmyslom života pre mňa. To ostatné sú koko.iny.
Pozri sa, koniec máme všetci istí, hoci nad tým nerozmýšľame, tak čo depresia nedepresia. Nech ti nasadí tvoja Dr. tri AD, ak to pomôže. Bude dobre. Vieš koľko ľudí je mimo??? Žijú akoby boli dávno mŕtvi...
Vieš čo je to psychoterapia? Že si povieš, že sa nebudeš báť a budeš kašlať na všetky zdravotné problémy. Did? Prestaň sa báť, čo sa ti stane najhoršie na tejto planéte? Umrieš??? A??? Je to normálne.
doktor666: a to sa dá?..
ja myslim ze mas panicky strach z rodicov a ziadnu depresiu
annemary,
cítim s tebou, nakoľko som viac rokov zápasil s mániodepresiou. Dobrá správa pochádza od pána Hipokrata: "Každá choroba začína v čreve" a pokiaľ sa vhodnou stravou odstráni črevná dysbióza a mozgu sa dodajú chýbajúce neurotransmitery (pochádzajúce z aminokyselín), po depresii nezostane ani stopa. Pri akútnych stavoch aký máš ty je vhodné nejaký čas užívať príslušné aminokyseliny, no potom sa človek udržuje už "len" stravou, ušitou na mieru.