Nevládzem a už ani nechcem ďalej žiť-nevidím v tom žiadny zmysel.
Dlhšiu dobu mávam depresie a nic nepomáha a dochádza to až k samovražedným myšlienkam a sebapoškodzovaniu.
Mala som aj pokus, ale ma zachranili.
Tie myšlienky mávam každý den a niekedy sa stupňujú.
nevidím zmysel svojho života, chodievam aj na psychoterapie ale akosi v nich nevidim význam-alebo neviem co je tou podstatou.
Ze pri tazkych stavoch je potrebna aj hospitalizacia-zatial ju nechcem a viem aj prečo.Poradte čo robit prosíím, bojím sa ze to neustojim a niečo sa stene
Nechcem už žiť
A v com spociva to tvoje velke trapenie vlastne Annemary? Co tak menej sa zaujimat o trapenie a viac zit? Neviem kolko mas rokov, ale tak vela asi nie a ked ti poviem, ze tazkosti este len pridu...co potom spravis? Este si dokopy nic nezazila a uz to vzdavas, ber si priklad z ludi, co mali fakt tazky zivot a ziju a nereptaju...
Tak: why doncha do something:DDD
Alebo povedz nejakému chlapcovi toto:
I see you looking at me like I got something you need:DDDD
Ak nechceš žiť, tak treba aktívny prístup k životu a nie fňukať jak Bátorička vo veži:)
Najviac sa mi páči opál, je to brutálne nádherný kameň, akoby žil. Diamant sa môže skryť - ceruzka jedna:)))
Ja si myslím, že by mali byť na seba ľudia viac milší a nie takí utrápení. Ja som asi pred rokom kúpil jednému dievčaťu prsteň len preto, lebo sa na mňa veľmi milo usmiala:) Nestáva sa mi to často, ale ten jej úsmev si budem pamätať do konca života, taký sympatický a veľmi srdečný. Ja som s ňou ani nič nechcel riešiť.
Ona, že nie je na také niečo zvyknutá.
www.youtube.com
Keď toto bude pravda, tak to bude super, zlatká:)
Treba začať veriť v svetlo:)
Zatiaľ som veľmi spokojný a citový život je super, ja mám rád silné city, ale taniere už nemám v úmysle hádzať:)
Jooj ludia ludia vsetci pisete o tom ze je to len tak, no bohuzial neni
no ako to tu citam tak ty si zivy prikad.