Nechcem už žiť

Príspevok v téme: Nechcem už žiť
annemary

Nevládzem a už ani nechcem ďalej žiť-nevidím v tom žiadny zmysel.
Dlhšiu dobu mávam depresie a nic nepomáha a dochádza to až k samovražedným myšlienkam a sebapoškodzovaniu.
Mala som aj pokus, ale ma zachranili.
Tie myšlienky mávam každý den a niekedy sa stupňujú.
nevidím zmysel svojho života, chodievam aj na psychoterapie ale akosi v nich nevidim význam-alebo neviem co je tou podstatou.
Ze pri tazkych stavoch je potrebna aj hospitalizacia-zatial ju nechcem a viem aj prečo.Poradte čo robit prosíím, bojím sa ze to neustojim a niečo sa stene

elusqa

Síce ťa nepoznám,ale verím, že si fajn a nejaký zmysel života určite nájdeš. Hlavne sa neprehrabávaj v spomienkach, ale skús žiť! Užívaj si! Skús nejako nájsť dôvod na život! Mama, otec, kamaráti, priateľ(manžel)... Musíš nejako presmerovať svoje myšlienky na tie pekné...

elusqa

Síce ťa nepoznám,ale verím, že si fajn a nejaký zmysel života určite nájdeš. Hlavne sa neprehrabávaj v spomienkach, ale skús žiť! Užívaj si! Skús nejako nájsť dôvod na život! Mama, otec, kamaráti, priateľ(manžel)... Musíš nejako presmerovať svoje myšlienky na tie pekné...

doktor666

ale ty nemas dovod lebo keby si tu nechcela byt tak uz tu davno nie si tak to znamena ze ta tu stale nieco drzi - nemoze to byt az take strasne ako to tu stale pises

doktor666

este stale ta to nepreslo ??? Zlatko keby si tu nechcela byt tak uz tu davno nie si - ked si chces pisat tak sa prihlas na pokec a nepis tu blbosti ktore nie si aj tak schopna spravit !!!

annemary

poradte mi prosim co vsetko sa povazuje za samovrazedny pokus a kedy je nutne volat zachranku.
ako je to s predavkovanim liekmi? kolko ich treba zobrat a ake? a potom sa co bude diat-bude mi zle, ci odpadnem ci co