Nechcem už žiť

Príspevok v téme: Nechcem už žiť
annemary

Nevládzem a už ani nechcem ďalej žiť-nevidím v tom žiadny zmysel.
Dlhšiu dobu mávam depresie a nic nepomáha a dochádza to až k samovražedným myšlienkam a sebapoškodzovaniu.
Mala som aj pokus, ale ma zachranili.
Tie myšlienky mávam každý den a niekedy sa stupňujú.
nevidím zmysel svojho života, chodievam aj na psychoterapie ale akosi v nich nevidim význam-alebo neviem co je tou podstatou.
Ze pri tazkych stavoch je potrebna aj hospitalizacia-zatial ju nechcem a viem aj prečo.Poradte čo robit prosíím, bojím sa ze to neustojim a niečo sa stene

w.w.

Annemary, tiez som chcela do Trencina, zial, neda sa, kedze som tiez "mimo rajon". Neviem, kde inde prebiehaju na psychiatrii skutocne aj terapie- nie iba lezanie a lieky. Viem o tom psychosomat. v Pezinku, ale ako som pisala, tam ta so samovraz. myslienkami nenechaju, dali by ta na uzavrete. Kde si skusala este volat? Este som pocula o Velkom Zaluzi- su tam zevraj denne skupin. terapie, ale problem je, ze tiez beru podla rajonizacie, pripadne plus, ak nemas poistovnu Dovera. Vtedy je moznost "vynimky", ze zoberu aj mimo rajon, ak teda maju volne a nemaju dost "svojich" pac.

annemary

w.w. jw podstatne kolko mam rokov? ak anio tak skoro 30 a som z regionu Orava.
Neviem kde by bola dlhodoba liecba zamerana na psychoterapiu, je mi hrozne lebo sa nic neda vybavit.
Trencim ze je najlepsi, ale neni som v spadovej oblasti co mam robit?poradte

w.w.

Annemary, kolko mas rokov? Inak co sa tyka samovrazednych myslienok- s tymi ta na otvorene oddelenie nezoberu:( Davaj si pozor co a komu povies, prosim.

w.w.

Annemary, v Pezinku na psychosomaticke (otvorene odd.). Inak ten Trencin je fajn, fakt prijemny personal.. zial, je pravda, ze uz beru len podla rajonizacie, lebo je to v rukach noveho primara:(

annemary

prosim poradte a pomozte-je mi odporucana dlhodoba liecba ale nikde sa akosi neda.Mala by byt zamerana na psychoterapiu-odporucali mi trenciun ake tam ze nie lebo to neni v spadovej oblasti.Som z oravy vie niekto o niecom kde by som sa dostala okrem sučian?

Norooooo

život je dar, tak ho tak ber :) a každý raz zomrie, nieje zmysel si život skracovať, užívaj si ho a buď vďačná za každý úsmev, za každý deň za všetko čo máš :) mysli pozitívne, rozvíjaj svoju dušu a užívaj si život!! :) nieje dôvod sa trápiť.. Nič nieje také vážne aby sa na tom nedalo zasmiať, život je len jazda :)

delira

annemary, nemôžeš sem napísať zoznam vecí, čo by v tvojom živote museli stať, aby si už nechcela zomrieť? Možno tvoja situácia nie je taká neriešiteľná, ako sa ti zdá. Neverím, že sa s tým nedá pohnúť.

Pretože chceš zomrieť len kvôli nejakým okolnostiam, a ak by sa tieto okolnosti zmenili alebo odstránili, určite si už chcela žiť. Ak sa to dá, tak by bola škoda zahadzovať život v rozpuku.

beacon

mat chory mozog to je ako ked cela bytost zdeformie zniceny zivot to musis pockat.ja som 5 a pol roka cakala a vela cysmecgu som si muela vutrpiet v dosledku choroby so necitila zaludok ani jedlo vnom a pocit sytosti spm stratila a velmi som pribrala keby aspon toto nebolo takze este aspon dve tri roky bude trvat kym budem aka som bola ale podstatne som vonka z toho a jem ako predtym lebo uz citim jedlo v zaludku.pri depresii citis jedlo!????ze si sa nakedla lebo ja som nic necitila preto som nepoznane pribrala.

Musis vydrzat a to aj roky mozno aj viac nez ja jedine lieky doplnia to co z chemii mozgu chyba a jedlo ziadna psychoterapia to su bludy psychologov.Ked biochemia je narusena tak vola je na nule a ziadna psychoterapia nepomoze len psychofarmaka.!!!!!!