prosim vas viete mi povedat ako dlho sa moze pit z pestreca marianskeho? respektive ako dlho ho pit aby clovek zaznamenal nejake ucinky
Pestrec Mariansky - caj
ano dakujem. a niekde som citala ze to treba rozdelit na viac davok, nie naraz uzit.. bola by som vdacna keby tu niekto uviedol spravne davkovanie pocas dna a ako dlho.. vdaka.
Presne ako píše RNG! V prípade pestrecu ide o ten extrakt ÚČINNEJ LÁTKY a teda sylimarin. A o to ide viac menej pri každom doplnku alebo liekoch.
Preto je to vhodnejšie vo forme kapsúl alebo tabliet ako ten drvený. Akurát si dobre pozrite obsah v mg v 1 kapsulke, koľko je tam účinnej látky.
Sylimarin nie je liek ani synteticka chemikalia, ale len vytazok z postropestreca marianskeho, tj latka co je v ostropestreci ucinna.
A ked chcers, aby ti nieco ucinkovalo, tak toho musis zobrat urcitu davku, dost presnu, co sa neda dostat z cajov alebo zutim ostropestrecoveho semena. Totiz tato ucinna latka sa nachadza v semene podla miesta pestovania, doby a podobne vo velmi roznch mnozstvach a nase telo jej potrebuje na ucinnost presnu davku.
A to nie je podla mna, ale podla lekarov, co sa s tym desatrocia zaoberaju,s uspechom, ako napr dr Berkson.
Dobrý deň.
Z Pestrecom sa zaoberám už dlho a chcem poradiť, ako by si ľudia mohli pomôcť s týmto darom zeme.Ak niekto má záujem o dlhšiu spoluprácu,ktorá mu môže pomôcť k zdravej pečeni,tak mi napíšte na kurtis@kurtis.sk,ale Vás poprosím predtým si preštudujte webovú stránku zdravapecen.sk kvôli tomu,aby vaše otázky na mňa boli už konkrétne.Treba počítať s tým,že pečeň sa poškodzovala dlhodobo a jej oprava bude trvať tri až štyri mesiace,kým sa dostane užívateľ k zdravej-relatívne zdravej pečeni. Ale už v tomto časovom horizonte budú krvná a pečeňové testy v norme.Mne nejde celkom o to aby ste mali tieto hodnoty v norme,mne ide o to,aby ste mali zdravú pečeň a tým zabezpečiť to,aby tieto testy nemali len chvíľkový efekt.K tomu som ochotný poskytnúť skúsenosti niekoľko stoviek užívateľov,ktorý začali užívať Pestrec mariánsky a v časových horizontoch od jedného týždňa až po tri mesiace mi posielali info o tom ako Pestrec menil ich zdravotný stav a tým aj ich kvalitu života.Je ale veľmi dôležité,ako si Pestrec pripraviť,ako ho užívať, aby splnil poslanie.Nie som náchylný na skúšanie a rôzne pokusy,skôr mám záujem o klientov,ktorý možno sa už uchýlili k riešeniu týchto problémov tabletkovou-syntetickou formou a neveria tomu,čo je možné dosiahnuť,ak majú tie správne informácie o Pestreci mariánskom.Na záver chcem podotknúť to,že skúsenosti získané a sumarizované v jeden celok sú pre užívateľa veľmi dôležité,z hľadiska sebakontroly.Vedieť dopredu to,aký efekt a príznaky budem mať o týždeň či dva, ak užívam Pestrec je veľmi zaujímavé hlavne preto,lebo klient sa nevzdá na pól ceste.
Som ochotný tieto skúsenosti publikovať a dať ľudom návod,čo môžu dosiahnuť,aby sa nestali pojedačmi liekov.
Čitateľ nemá rád dlhé články,preto ak si tieto riadky prečíta ten,kto má seriózny záujem o svoju pečeň,tak mi napíšte a ak sa stanete užívateľmi Pestrecu mariánskeho,obohatíte ma novými vašimi skúsenosťami,ktoré ma posunú ďalej.
Ja vám môžem pre poslať na oplatu tie moje a mojich klientov.S pozdravom kurtis@kurtis.sk
-odkaz odstránený- = život bez liekov
no neviem. RNG odporuca az 900 g sylimarinu...
PESTREC- ja som sa tomu venovala a zozbierala som kopu informácíí a pestrecomániu som aj tak robila zle. Kto hľadá nájde a ja som našla a ešte raz dík. To čo sa potom udialo,malo pre mňa opakujem nezaplatiteľný fakt.A tá stránka je fakt dobrá a výstižná, kto chce mať dobré pečeňové a krvné testy mal by ju navštíviť. Už samotný názov zdravapecen niečo naznačuje.
A ešte som zabudla podotknúť,že majú skvelý slogan.
Pečeň je vstupná brána k vášmu zdraviu.
Tiež som si myslela niečo iné,ale to je už za mnou. -odkaz odstránený-
Ahoj. Pestrec mi odporučil lekár tiež kvoli problémom s pečeňou, mala som zlé výsledky a viac menej sa na to prišlo náhodou. Doporučil mi na začiatok tak isto čaj alebo si ho mam drviť a zapíjať. Čaj ma nebavilo stále pripravovať každé ráno a večer tak som sa popýtala u lekárnika či je nejaká iná forma. Mali tam kapsule s extraktom pestreca od zdravej-mediciny.sk. Neskôr som to našla na ich webe kde to je o pár eur lacnejšie a odtiaľ si to objednávam 100 kapsul za 10€. Testy o dva mesiace o niečo lepšie. Po ďalšom mesiaci tak bolo znova, ale vyhrané ešte nemám.
Tak ak by Ti to pomohlo pozri na www.zdrava-medicina.sk.
Aja
no ved to je prave problem. ja som citala ze to nesmie byt dlho rozdrvene, smie sa to drvit len tesne pred uzitim... a ako to teda drvit ked nie v mlynceku? hm,vobec to nie je jednoduche s tymito vyzivovymi doplnkami.. este sa da aj viac uskodit ako pomoct :(
Odpoveď pre olinkaa:
No predsa sa užíva rozdrvený,priamo do úst kopcom čajová lyžička a zapije sa vodou.Užíva sa tak.Ja som ho nedrvila,objednala som si ho tam,poslali mi to na drvené dobierkou.
Je v sáčku,ktorý neprepúšťa vzduch.
Vysypala som ho do pohára aby neoxidoval a užívala.Veď si tam napíšte,keď poradili mne,poradia aj vám.
tak ale teda ako ho uzivat??
caj nie, v mlynceku rozomliet nie..