Dobry den.mam 21.mam problemy s krcnou chrbticou,chodila som na neurologiu,rehabilitacie(elektroliecba),EEG-dobre, ocne-dobre,RTG-kriva krc.chrbtica,no zhorsuje sa mi to.bolieva ma hlava,je mi zle,hlavne v MHD mam neustale pocit na odpadnutie,strach,musim hned vystupit,zavraty,hlavne v uzavretych priestoroch bez pristupu vzduchu mi je zle,proste mam uz problem pohybovat sa po meste,aj za sedenia mi je zle,stracam vedomie,trpnu mi niekedy ruky,cvicim ale necitim zlepsenie,mam pocit neustaleho smadu,uz naozaj neviem co mi je,citim sa slabo,tazko sa mi dycha,mam ist este na neurologiu,lenze dalsie tabletky uz nechcem,nerobili mi dobre,neviete mi nejako poradit?na koho sa obratit alebo ake vysetrenia este podstupit... dakujem za kazdu radu! Zuzana
Krčna chrbtica, pocit na odpadnutie
ahojte!lenočka mne je dnes fakt mizerne, bola som u obvodnej, tak tá ma len odfajkla,(predpísala mydocalm a novalgin..samé oblbováky a k tomu ani nepomáhajú..) si myslí že vymíšlam, lebo mám vyš. negat. tak ma ešte poslala k dalšiemu neurologovi, že vraj ten napráva chrbtice, tam som tiež pol hod. čakala kým ma boli taký láskavý objednať..musím čakať, termín mám 3.4, tri týždne.dnes pôjdem cvičiť pilatesa, zajtra sa možno pôjdem pozrieť na jogu, len neviem, či sa môže, alebo či je dobré kombinovať.
Ahoj ja som mal tiez problemy s krcnou chrbticou a bol som na vselijakych vysetreniach a nic mi nezistili ale potom ma oco zobral k napravacovi a ten mi to napravil a uz je mi dobre ak ti naozaj tak zle daj mi nejak vediet mozem ta tam zaviest je to na SKYCOVE
aj ja som chodila na akupunkturu, masaze, rehabilitacie...vsetko mozne, a ked mame v skole prednasky a cvika a dlho sedim...koniec, treba pohyb, pohyb, pohyb.
no hej su to neprijemne problemy,ale treba nieco robit pre seba
ajoj mijka, ano cvicim jogu a myslim ze mi pomaha ale je skoro hovorit o tom, ze sa to zlepsilo, treba cvicit dlhsie, az potom to prinesie ovocie...ale myslim ze som na dobrej ceste a co sa tyka pocasia tiez na mna vplyva, ale to aj na inych...takze skus aj ty tu jogu, ak chces alebo pilatesa, ale pekne pomaly, nie na silu, radsej lahsie cviky, aby si si este viac neublizila! drzkaj sa, dufam ze dnes ti je lepsie:-)
lenocka- ja ťa tiež chápem, tiež viem ako sa môžeš cítiť, ozaj to neprajem ani nepriateľovi:((
ostáva nám len dúfať a veriť, že sa to zlepší:))
nebýva ti zle ked sa mení počasie??nie som si istá, no mne je horšie od kedy sa pokazilo počasie.
awoj lencok:))jééj som rada, ty mi stále napíšeš:))som slaboch a viem sa len lutovať...zas mi je do plaču z tohto celého.zajtra pôjdem cvičiť pilatesa, konečne bude znova.a zájdem asi aj za obvodnou, neviem síce načo možno sa posťažovať, aj tak so mnou nič nespraví:((
lenocka cvičíš ešte tú jogu??ako po nej, pomáha ti to??dnes som zistila že sa to dá cvičiť aj u nás, asi sa pôjdem pozrieť v stredu.