Krčna chrbtica, pocit na odpadnutie

Príspevok v téme: Krčna chrbtica, pocit na odpadnutie
zukume

Dobry den.mam 21.mam problemy s krcnou chrbticou,chodila som na neurologiu,rehabilitacie(elektroliecba),EEG-dobre, ocne-dobre,RTG-kriva krc.chrbtica,no zhorsuje sa mi to.bolieva ma hlava,je mi zle,hlavne v MHD mam neustale pocit na odpadnutie,strach,musim hned vystupit,zavraty,hlavne v uzavretych priestoroch bez pristupu vzduchu mi je zle,proste mam uz problem pohybovat sa po meste,aj za sedenia mi je zle,stracam vedomie,trpnu mi niekedy ruky,cvicim ale necitim zlepsenie,mam pocit neustaleho smadu,uz naozaj neviem co mi je,citim sa slabo,tazko sa mi dycha,mam ist este na neurologiu,lenze dalsie tabletky uz nechcem,nerobili mi dobre,neviete mi nejako poradit?na koho sa obratit alebo ake vysetrenia este podstupit... dakujem za kazdu radu! Zuzana

kikuska

Ahojte moji zlati ludkovia!Nahodou som sa sem zatulala a je mi hrozne z toho,čo tu čitam,ale nie len na tejto stranke.Všetci mate takmer rovnake priznaky s tou krcnou chrbticou a nikomu z vas nic nepomaha,myslim lekarska odborna pomoc.Vsetky vase vysetrenia takmer kazdeho z vas na tomto fore su v poriadku,teda negativne.A napriek tomu mate zavrate,odpadavanie,palenie.Kdesi ale bude chyba.Ak vysetrenia/myslim pristrojmi/ukazuju negativnosti a vylucuju postupne mozne zdroje zdravotnych problemov,mam naozaj pocit,že veľká väčšina z vas ma psychicke problemy so spracovanim tychto stavov.Mnohi z vas maju strach niekam ist,aby neodpadli,vystupujete predčasne z autobusu,ked mate ten pocit,ale ani jeden z vas nenapisal,ze naozaj pri tom odpadol.Vy len mate ten pocit ale neodpadli ste.Vy sa bojite toho pocitu,kedy to pride,a z toho mate strach.Ale nikto tu nepopisuje ako riesi ten pocit,ked ho ma.Ako ho v sebe spracuvavate v tom momente,ked uz je tu.Prosite niekoho,aby vas podrzal,ked vam je na to odpadnutie,alebo si sadnete ne lavicku a placete,kedy to prejde?Vy tu riesite viac menej strach z tých pocitov.Ja nemozem uverit,ze tolko ludi ma problemy od krcnej chrbtice a nikomu z vas nepomohol ziadny lekar.Asi ani sami uz neviete,čo to je,alebo neverite lekarom,ani sami sebe a preto sa takto trapite.Naozaj skuste to aj cez psychiatrov,elbo mozno ani nemate fyzicky problem,ale skryty duchovny.A cudovali by ste sa,na co vsetko u psychiatra sami pridete.V rozhovore s nim si spomeniete na vsetko zle,čo ste prezili,ale ste na to zabudli.Ulavi sa vam a on vam povie,ze nezomriete z tych vasich priznakov,tak ako si to kdesi v podvedomi myslite.Neoznaci vas za blazna,ale vam pomoze.A ze sa nechcete napchavat dalsimi liekmi?Tak,potom absolvujte všetky rahabilitacky,cvicenia a este bohvie čo.Ale vase stavy tu budu s vami stale a vas strach tiez.Vysledky vsak budu stale negativne a stale nebude jasny zdroj,lebo neurolog,ortoped sa vas nebudu pytat na to,co psychiater.Verte mi!!!

RNG

kedze velmi podobne priznaky su aj pri tetanii, odporucam kazdemu zobrat aspon par tyzdnov dobry zdroj mineralov na kosti a solit so solou so znizenym obsahom sodika s pridanym draslikom.
A tiez brat 3x3 gramy rybacieho oleja(lososovy este lepsie Max EPA)

milan 33

Mám tiež problémy,večne sa mi točí hlava,nevládzem stáť na jednom mieste lebo mi je na odpadnutie.Lekár mi povedal,že to mám z krčnej chrbtice.Trápim sa stým už štyri roky.Jedna známa mi poradila jedného
ľudového liečiteľa v Nitre.Volá sa pán Popeláš.Tiež mala neustále závraty a po dvoch návštevách ju dal do poriadku tak,že necíti žiadne problémy.Podotýkam,že bola na tom tak zle že nemohla chodiť ani do práce.V túto sobotu sa tam chystám aj ja Potom
vám dám vedieť,že ako som dopadol.

[zruseny12]

jano,ja neviem musis sa spytat odbornika,ale tak som to pocula...ze casto sa nesmie napravovat...nemam to z vlastnej hlavi...

angela

AHOJ V POSLEDNOM CASE SA NECITIM DOBRE. UZ TRETI DEN NA BOLI HRUDNA KOST A PICHA MA PRI SRDCI HLAVNE KED RANO VSTAVAM. CELE DNI SA CITIM UNAVENA A POCITUJEM POTREBU SA VZDY ZAKLANAT, ABY MI PUKLA CHRBTICA. U LEKARA SOM S TYM ESTE NEBOLA. NIEKEDY MI PRIBUZNI TLACIA NA CHBTICU KED LEZIM ABY MI PUKLA, NIEKEDY MI TO DOST POMAHALO ALE TERAZ VOBEC A TENTO STAV UZ TRVA TRETI DEN A SOM Z TOHO ZUFALA. TAK AK NIECO VIETE TAK BY SOM BOLA VELMI RADA KEBY STE MI POMOHLI.:)

jano87t

Dobry poradte mi mam dost casto napravovanu krcnu chrbticu tak 2-3x do tyzdna.Stale mi vyskakuju stavce co mam robit aby mi uz nevyskocili.Nosil som golier a od neho mi dost tuhly svaly.Na masaze chodim od januara 2008 kazdy den 2x do tyzdna a neviem co robit.....:(

xxx man

Zdravim.
Mam tieto iste problemy uz treti mesiac,tiez som pochodil vsetko mozne-CT mozgu aj MR bez vysledku-ze vraj mozno krcna chrbtica,skusal som rehabilitacie,akupunkturu,ziadna zmena.Az pred 3 tyzdnami mi jeden doktor povedal co mi je-vola sa to stavy uzkosti-vysvetlil mi to tak ze mozgu chyba jedna latka,kvoli ktorej sa zle prekrvuje mozog,predpisal mi Zyloram,ten zabera az po 3-4 tyzdnoch-dufam ze to je ono a lieky zaberu:)