baby,chudnutie je aj o strave, ale aj o pohybe...obmedzením stravy síce schudneme, ale nie z tukov, ale zo svalov. a to nemá význam..
Základ je pravidelne a vyvážene jesť a hýbať sa.
Knedle som spomínala ja a nemienim sa vzdať žiadneho jedla, čo by som inak jedla :). Ale ja používam celozrnnú múku na všetko, veľmi málo oleja, do šalátov jedine za studena lisovaný, nejedávam sladkosti typu čokoláda a kekse, (radšej si niečo sladké upečiem - a dám do toho len to, čo môžem), keď sa tak zamyslím, tak cukor sme kupovali naposledy pred vyše mesiacom a ešte ho nejaký čas kupovať nebudem a pečiem celkom často sladké :)
stanka, musíš si zvyknúť na novú prácu a bude to fajn. Len to chvíľu potrvá. Nevzdávaj to.
Pravidelne oddychuj, namiesto kávy si daj radšej zelený čaj, ak potrebuješ energiu a pravidelný spánok si dopraj. Oddýchnuť môžeš aj na prechádzke a zároveň sa budeš hýbať :)
Orchidejka, čím viac sa budeš hýbať, tým viac sa ti bude chcieť :) uvidíš. a bike je super, vezmi niekoho so sebou a môžete kecať pri tom :)
Ja som práve dojedla také chrumkavé plátky, mňam :) boli z celozrnnej múky, tak aspoň niečím a utešujem...Včera som nestihla večerať, tak som dnes hladná ako vlk..už takú chybu nemôžem spraviť...