Prírodná kozmetika - Skúsenosti

Príspevok v téme: Prírodná kozmetika - Skúsenosti
Fleur-de-lis

Ahojte,

tí, ktorí ste prešli na prírodnú kozmetiku, môžte sa podeliť o skúsenosti, teda či vám nejak pomohla? Napríklad pri akné, príliš suchej pleti, príliš mastnej, ekzémoch, či iných problémoch. Teda či ste priamo zbadali nejaký rozdiel.
A môžte samozrejme odporučiť značky.

Ďakujem

PS: práve mám na tvári vzorku krému od Annemarie Borlind, teda, to je krásna vôňa :)

Svetla777

tak balicek s ANNEMARIE BORLIND kozmetikou mi dorazil tak uz som zacala aj pouzivat a testovat a zatial som nadsena, vsetko co mi prislo naadherne vonia a tesim sa na vysledkyyyy :)

Sofija

Ja som začala používať krémy od Naomi BioCosmetics a zatiaˇkl som veľmi spokojná. Obsahuje výťažky zo ženšenu, kostihoju a zlata a je bez parfémov, parabénov i chemických konzervantov

annninka

Svetla777: Daj potom vedieť, tie výsledky sa dostavia, len to chce čas lebo tá pleť tiež sa potrebuje spamätať a keď začne dostávať čo potrebuje tak to bude fajn.

Svetla777

aj ja som si uz skusila coto objednat aby som vyskusala, ze co to da, ci to aj mne pomoze, ci budem badat nejake tie vysledky ;)

NicolettEN

Purderm od Dado Sens je na mastnú a aknóznu pleť, tiež som používala, keďže som mala tieto problémy a mne to pomohlo, síce to nešlo zo dňa na deň, ale výsledky sa dostavili. :)

lucyda

Zoeaa - tiež nakupujem Annemarie Börlind cez tú stránku a ja nemala som zatiaľ problém. Vždy všetko prišlo ako malo. Ty chceš vianočné balíčky? Tie teraz veru majú :)