Prírodná kozmetika - Skúsenosti

Príspevok v téme: Prírodná kozmetika - Skúsenosti
Fleur-de-lis

Ahojte,

tí, ktorí ste prešli na prírodnú kozmetiku, môžte sa podeliť o skúsenosti, teda či vám nejak pomohla? Napríklad pri akné, príliš suchej pleti, príliš mastnej, ekzémoch, či iných problémoch. Teda či ste priamo zbadali nejaký rozdiel.
A môžte samozrejme odporučiť značky.

Ďakujem

PS: práve mám na tvári vzorku krému od Annemarie Borlind, teda, to je krásna vôňa :)

Gerin

Nuz, takto napisane zlozenie moze laikovy pripadat ako nebeska luka, z ktorej pozbierame bylinky, esencialny olej a tramtara mame telove mlieko, alebo krem na tvar. Ale bohuzial, tak to nefunguje. Vyskusaj zohnat vsetky zlozky, daj ich do jednej misky, pomiesaj a uvidis, ci z toho bude krem :D :D Nebude. Bohuzial nie....minimalne tri zlozky tam nie su vypisane a prave tieto zlozky rozhoduju o tom, ci kozmetika moze niest nazov "prirodna" alebo nie

Moireal

Z toho zlozenia co som poslala tam nieje ziadna chemia alebo synteticka latka. Samozrejme niesom chemik ani nic, ale ja nepouzivam ziadnu chemiu, nakolko si na seba davam tak max. med a prirodne oleje.

Moireal

Nazov kremu: Milk Skin od Sachera Med. Zlozenie- Ingredients: native concentrates of embryos, mulberries, spaghetti, parsley leaves, and root, burdock, dandelion, clover, ginkgo biloba, cottonwood, larch bark, rhizomes of dioscorea, green tea, linden, mint, lofant, ginseng, strawberry leaves, hop cones, marigolds , buckwheat bitter, comfrey, chamois, lemon, yarutki, celandine, amaranth oil, castor oil, milk thistle seeds, cucumber juice, lemon juice, mimosa butter, birch juice, bergamot essential oil, orange oil, vetiver oil.

Ked tu tak sikovno mazu odkazy, v ktorych len chce clovek pomoct. :-)))

Moireal

Ja som si pred par dnami objednala tento krem:
-odkaz odstránený-
a je to od tych vyrobcov kremov s modrou hlinou, zensenom alebo pantami. Podla zlozenia je to uplne prirodne, teda uplne bez konzervacnych latok. Dufam, ze ten typek, co to distribuuje prida aj dalsie kremy od znacky sachera med, lebo robia asi najprirodnejsie kremy na svete bez chemie. Dodanie trva dlho sice dlho, kedze je to z Ruska ale myslim, ze to bude stat zato. :-)

erina24

kaufli áno ty si môžeš objednať aj vzorky najskôr aby si si vyskúšala, čo by ti tak najlepšie sedelo, ja som si naposledy pred Vianocami objednávala beauty sadu EXCLUSIVE NATUROYALE System Biolifting, ale rovno celú bez vzoriek a sadla mi dobre :)

zuzi74

Nerozumiem co mate stale s tymi certifikatmi. Kozmetika Annemarie Borlind nie je zla, ale nie je to ani ziadna super prirodna kozmetika. Pouzivala som rucne zarabanu kozmetiku z cerstvych surovin a vysledky boli viac nez vynikajuce. Na takuto kozmetiku nepotrebujem ziadny certifikat ani reklamu. Bola draha, ale stala za to a tych penazi nebanujem.

Gerin

Grica, som muz, nie zena, pracujem v labakoch a preto by som ti rad zdelil, ze ak ti nejaky vyrobca napise, ze vo vyrobku je termalna voda, tak jej tam je tak zanedbatelne mnozstvo, ze to tvoja plet nepostrehne. Avsak co i len dve kvapky vody, musi byt pouzity konzervant. Ale casto i konzervanty schvalene do prirodnej kozmetiky, by sa do nej skutocne pridavat nemali, lebo ju "znehodnocuju" a po prirode nie je ani stopy. Ale bohuzila sa to deje, lebo su stale ludia ochotni take vyrobky kupovat