Prírodná kozmetika - Skúsenosti

Príspevok v téme: Prírodná kozmetika - Skúsenosti
Fleur-de-lis

Ahojte,

tí, ktorí ste prešli na prírodnú kozmetiku, môžte sa podeliť o skúsenosti, teda či vám nejak pomohla? Napríklad pri akné, príliš suchej pleti, príliš mastnej, ekzémoch, či iných problémoch. Teda či ste priamo zbadali nejaký rozdiel.
A môžte samozrejme odporučiť značky.

Ďakujem

PS: práve mám na tvári vzorku krému od Annemarie Borlind, teda, to je krásna vôňa :)

Svetla777

to je vec, ktoru by sme si mali uvedomovat, ze pouzivanie kozmetiky nie je len o kreme jednom, ten krem je dolezity, ale mnohokrat nepostacujuci, plet potrebuje pomoho viac :)

erina24

tak to ja som netušila, že ty si taká rýchla, nabudúce už budem vedieť, že ty hneď ako sa pýtaš tak aj konáš :D

zadorka

..ingina nemyslim si, ze je dostacujuce pouzivat len denny krem..
..plet treba aj cistit..vyzivovat..pouzivat aj masku..aj rozne sera..cistiacu kozmetiku a pod..

Svetla777

naomis objednala som si krem ENERGYNATURE a k tomu z rady AQUANATURE cistiacu penu a hydratacne serum, ta kombinacia je paradna :)
alexaja ano uz vyssie som pisala co som si objednala myslim, ze to bude super pre moju plet :)

alexaja

- svetla tak predsa si sa rozhodla, že dáš pleti prírodnú starostlivosť? j to super, lebo naše telo, naša pleť má k prírode veľmi blízko a je to vidieť aj pri týchto veciach, čo všetko si si objednala? -

erina24

ryhana myslíš od ANNEMARIE BÖRLIND vianočný balíček? Ja som si objednala beauty sadu EXCLUSIVE NATUROYALE System Biolifting :) Tiež dúfam, že mi stihne prísť. Manžel povedal, že si mám vybrať darček aký chcem tak som si objednala :)

ZaraK

Ja som začala používať arganový olej a som veľmi spokojná. Bála som sa, že budem mať mastnú lesklú pokožku ale vobec nie. konečne sa mi pokožka nešúpe a veľmi sa mi upokojilo aj akné