Prírodná kozmetika - Skúsenosti

Príspevok v téme: Prírodná kozmetika - Skúsenosti
Fleur-de-lis

Ahojte,

tí, ktorí ste prešli na prírodnú kozmetiku, môžte sa podeliť o skúsenosti, teda či vám nejak pomohla? Napríklad pri akné, príliš suchej pleti, príliš mastnej, ekzémoch, či iných problémoch. Teda či ste priamo zbadali nejaký rozdiel.
A môžte samozrejme odporučiť značky.

Ďakujem

PS: práve mám na tvári vzorku krému od Annemarie Borlind, teda, to je krásna vôňa :)

ladycat88

@zoeaa no ja mam uz svoj vek, takze nemam problematickú pleť, taku ako byva v puberte. Mam mastnú pleť s občasným akné. Akné mi potlačilo, ale pleť mam výrazne mastnejsiu. Ked mas mastnú pleť, nemusi sa Ti ale zároveň robit aj akne. Je to individuálne. Niekto ma jedno, niekto len druhé napr., a niekto oboje. Zatial mi potlačilo to moje “semtam” akné, ale pleť sa v priebehu dňa od zaciatku používania viac mastní. To je ale moja skúsenosť, zatial. Neviem aku radu chces ty.

ladycat88

@zoeaa objednávala som cez slovensky shop Annemarie Börlind - teda cez assay.sk
S nákupom som spoko, brala som sadu.
Co sa týka PureDerm zatial používam vyse týždňa, na akne u mna super, ale pleť sa mi mastí viac, tak snáď to je len dočasný efekt :-/

zlatusa

Ladycat88 máš na mysli Dado Sens? Cez Assay sa dá objednať alebo na niektorých predajniach a v nejakých kozmetických salónoch sa tiež dá kúpiť. Záleží ako ti vyhovuje nakupovanie takýchto vecí :)

krya

certifikat predsa len o nieco doveryhodnejsi. nebude ho take lahke ziskat, takze podla mna je to aka si zaruka kvality by som povedala

zuzi74

Ono nie kazda prirodna kozmetika ma certifikaty a napriek tomu ma zlozenie prirodne. Take obstaranie certifikatov je financne narocne a konec koncov zdvihne to cenu produktu, takze by som to az tak nezatracovala. Sama mam taku kozmetiku bez certifikatov a je naozaj vyborna.

Mirokel

Mahi pre mňa je v tomto smere dôležité to aby kozmetika mala certifikáty, čo potvrdzuje jej prírodné zloženie a že nie je testovaná na zvieratách, toto sú veci, ktoré sú pre mňa najdôležitejšie a myslím, že na tomto by sme mali stavať.

hela212

Ja by som povedala, ze uz aj v 30tke je neskoro.
Mne sa vyplatila prirodna kozmetika ANNEMARIE BORLIND a z nej ANTI-AGING SYSTEM ABSOLUTE.

stylinka

zlatusa - ano je to super. jasne, moze ju pouzivat kazda zena, bez obmedzenia veku, lebo riesi hlavne problem s mastnotou a akne