Ahojte,
mám 12 rokov, 164 cm a 55 kg. Práve prežívam svoj prvý menzes, mám ho už 4 deň.Veľa som čítala o tom, že po prejdení 1.menzesu, sa ten druhý nemusí prejaviť presne na druhý mesiac. Čo ak, ma to prepadne v škole? Ako zistím, že som ho asi dostala? Ako si spomínate na svoj prvý menzes?
Prvý menzes
Ja som ho dostala v 12. Presne 6.2.2014. Takze mi je 12.;).Rano som sa zobudila a na posteli som zbadala taky mali flak. Ale my doma mame este pod plachtou taku podlosku ktora zabrani aby sa krv dostala do madracu. Den pred prvym som na to myslela lebo moja sestra sa ho dostala a bavili sme sa o tom. Prvy menzes ma nikde nebolel ani druhy a treti. Ale stvrty ma z zacali trochu boliet krize teda chrbat. A doteraz ma boli chrbat ako ...... ani to neviem opisat strasne este ze iba prve dva tri dni.dam ai vzi tabletku a je pokoj. Tot vse.
Neboj sa, leahko zistiis ze si dostaka menzes
Bud ta zacne boliet podbrusko, alebo pojdes na wc a zistis ze ho maas.
A cv skole?
Vzdy maj pri sebe vlozky ;-)
Elimka/podobne ako ty zostal mi silný a to uz mam 30 pretiekla som x razy a dostávam menzes výlučne v noci resp nadránom medzi 3-4 to je moj cas
No ja som prvý menzes dostala 1.6.1996 to som mala 12:) stalo sa to na telesnej výchove hned som vedela ze niečo nie je v poriadku nakoľko som dostala silne bolesti brucha-dovtedy neznáme. Následne další mesiac som nedostala vlastne dlhší cas dostala som druhý menzes az v novembri a potom mi to prvé 2 roky chodilo nepravidelne Adi tak nejak: 40 dni další raz 35 potom 48 a tak upravilo sa to same bez zásahu lekára. Trapas v škole sa mi stal 2x pretiekla som ja som mávala silne
mám 11 a bojím sa že mi príde menzes v škole kedy to tak možem očakávať pretože mám niaky taky biely vytok :DD
Kaja*** ano je to normalne ja som to mala take iste ,ale ak chces mat istotu, tak mozes zajst aj k zenskej ak nemas ine problemy ,co je svrbenie nejake bolesti a podobne ,tak mozes ocakavat menzes. Inac moj prvy menzes som dostala v 14-tich a v skole ,ale bolo to slabe ,tak nepretieklo nic a dalsi mesiac nic az potom a odvtedy pravidelne.
ahojte mam 11 rokov a menzes mi zacal den po narodeninach...cela som sa prelakla.Dnes je tomu takmer rok a nikdy som sa z toho netesila a ani sa netesim,ale viem,ze som zdrava,co je podatatne a trapas v skole sa mi este nestal