Ahojte,
mám 12 rokov, 164 cm a 55 kg. Práve prežívam svoj prvý menzes, mám ho už 4 deň.Veľa som čítala o tom, že po prejdení 1.menzesu, sa ten druhý nemusí prejaviť presne na druhý mesiac. Čo ak, ma to prepadne v škole? Ako zistím, že som ho asi dostala? Ako si spomínate na svoj prvý menzes?
Prvý menzes
Ahojte ja mam 13 vytko cca rok a pol ochlpenie dole aj hore mam 154 cm 46kg aj prsia mam a mendzes nikde . Je to normalne
Tami a nejaké čísla ;D- medzi prvé patrí to hnusne biele :D (je to výtok ) ja som ho mala cca 2 roky!
2. Pred prvým MZ som ho malá hnedý
3. Už neviem asi som iné nemala ale je ich veľa! Môže to byť bolesť, kŕče A. T. D.
Takisto môžeš mať výtok aj kratšie aj dlhšie...
A ak ho máš odporúčam nosiť intímnu ;D
Ahojte babi mam 11 a o mesiac 12 uz sa mi objavuje to hnusne biele na nohavickach je to nechutne fakt a trochu sa bojim ze mi menzes pride o trochu neskor ako by som cakala a ze to pride neskor neviete volake priznaky ze sa blizi ale bo co proste take a fakt sa bojim ked ma to prepadne medzi kamaratmi alebo uprostred hodiny a proste take blbosti tak ak viete tak mi poslite aspon 2 3 priznaky
Baby,
Ja som dostala menzes 2 mesiace pred 14 výtok som mala cca 2 roky ;) moja mamka aj sestra dostali okolo 12 takže som rada že som dostala neskôr ;) a nestresujte tie čo máte len 11-12 určite to raz príde :) a ak vás,, prepadne" v sklole tak nemajte strach v taške majte vždy rezervu (aspoň 2 vložky,náhradné nohavičky a do telesnej si dajte náhradné leginy) a keby ste vložku nemali tak vám nejaka spoluziacka určite pozicia! sorry za gramatycke chyby XD
Ahojte ja mám 12 rokov a ešte som menštruáciu nemala. Síce sa trocha bojím, že ma to prepadne v škole alebo nebodaj niekde vonku s kamarátmi, neriešim to. Nemám ani výtok ale nebojím sa toho. Niektoré tu riešite že sa toho bojíte a že ho ani nechcete dostať. Však lepšie dostať menzes napríklad v 12 a na všetko budem pripravená ako ho nedostať, mať 17 a chodiť na vyšetrenia a do nemocnice len kvôli tomu, že som nedostala menzes. Poraďte sa o tom aj so svojou maminkou, určite vám poradí, a pomôže.
Ahojte ma 11 a 4 týždne strašné bolesti brucha no mamina stále zakrýma tému krámi kedy ich dostanem má to stím niečo spoločne D I K
este som zabudla ze mam 12 rokov. a dostala som 22.1. v piatok( pomýlila som si dátumy)
Caute ja som dostala prvy menzes 18.1.(v piatok)vecer som sa bola sprchovať a v noci som skoro vobec nemala,rano som mala na blízke len taku malú červenú škvrnu.Ale potom cez deň uz to bolo normálne. Len dnes mu asi lenže a skoncil . Uz mam cistu vložku a zatial nic (bola doma v sprche takze čakám,lebo v piatok to bolo take iste)
(je nedeľa)
PS: baby vsetky baby co poznám v škole mali lenže a uplne inokedy ako ich matky,Každý to ma ináč.
Caute ja som dostala prvy menzes 18.1.(v piatok)vecer som sa bola sprchovať a v noci som skoro vobec nemala,rano som mala na blízke len taku malú červenú škvrnu.Ale potom cez deň uz to bolo normálne. Len dnes mu asi lenže a skoncil . Uz mam cistu vložku a zatial nic (bola doma v sprche takze čakám,lebo v piatok to bolo take iste)
(je nedeľa)
PS: baby vsetky baby co poznám v škole mali lenže a uplne inokedy ako ich matky,Každý to ma ináč.
Ahojte baby , mám 12 a včera sa mi objavil taky výtok na nohavičkach , bol zlto hnedy do hnedasta .
Budem mat menzes ?