Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Prvý menzes

Príspevok v téme: Prvý menzes
Zuzzin

Ahojte,
mám 12 rokov, 164 cm a 55 kg. Práve prežívam svoj prvý menzes, mám ho už 4 deň.Veľa som čítala o tom, že po prejdení 1.menzesu, sa ten druhý nemusí prejaviť presne na druhý mesiac. Čo ak, ma to prepadne v škole? Ako zistím, že som ho asi dostala? Ako si spomínate na svoj prvý menzes?

Blondula

ja som dostala moj prvy menzes ked som mala asi 14 rokov a k tomu v skole :-( zazitok jak sa patri !!! ziadne vlozky,novy spoluziaci...nastastie dievcence zvyknu chodit na zachod po dvoch,takze moja kamaratka co mi strazila dvere hned obehla triedu a doniesla take tie vlozky v tej sietke :D no des spominat :D tusim boli od triednej ucitelky :D nosili sa vtedy tie kosele velkosti 3xXL takze som si ju omotala okolo pasa a pustili ma taku zababranu domov :D ja som mala potom aj mensie problemy a viem,ze mi menstruacia chodila ako sa jej chcelo....

Redrose

Preco by sme si mali spominat na svoj prvy menzes, proste nos so sebou ako pise fero gatky rezervne a aj vlozky a hotovo. To ze si to dostala zistis lahko :)

mango.tree

mne chodi niekedy na den presne a niekedy nie a to mam davno po 20tke, tak necakaj ze ti pride presne nacas. ale nemas sa coho bat, lebo ci sa blizi zistis podla toho, ze budes mat PMS stavy (mozno) a zhruba v case o 28 dni si daj pre istotu kazdy den intimku, keby sa spustil. ale ak si aj nic nedas, tak v prvy den tesne po spusteni toho vela nevytecie, nemusis sa bat ze pretecies, to normalne ucitis ze tam mas daku vlhkost, pripadne ta zacne bolet podbrusko, pojdes si to pozret na wc a ked uvidis, ze uz ho mas, tak si das vlozku a vybavene :) ale aj ja som mavala v tych casoch stresy :D ale nic to nie je, vobec sa neboj