Prvý menzes

Príspevok v téme: Prvý menzes
Zuzzin

Ahojte,
mám 12 rokov, 164 cm a 55 kg. Práve prežívam svoj prvý menzes, mám ho už 4 deň.Veľa som čítala o tom, že po prejdení 1.menzesu, sa ten druhý nemusí prejaviť presne na druhý mesiac. Čo ak, ma to prepadne v škole? Ako zistím, že som ho asi dostala? Ako si spomínate na svoj prvý menzes?

Christinna

Livuška, nemusíš mať obavy, a to hneď z dvoch dôvodov.

1. Prvý menzes je vždy veľmi slabučký, hlavne prvý deň, len zopár kvapiek, rozhodne ti nemôžu pretiecť nohavičky. Na druhý deň už problém mať nebudeš, pretože si dáš vložku.

2. Myslím, že vycítiš, kedy sa bude tvoj menzes blížiť. Budeš cítiť mierny, taký zvláštny tlak v podbrušku, celkovo sa budeš cítiť divne, jednoducho ináč :-) Vtedy bude lepšie, ak budeš preventívne nosiť vložku.

Aj keby si to však nevycítila, nie je to problém. Ako som napísala, prvý deň menzesu je úplne zanedbateľný... je to najskôr len niekoľko kvapiek, ktoré určite zacítiš, a potom si už len stačí dať vložku.

Držím palce :-)

Livuška1

Ahojte neviete kedy by som mohla dostat 1. menzes? mam 13 no len nedávno no nic sa nedeje. V pondelok nastupujeme do šk. a ja sa bojim lebo teraz budeme asi spojeny a to je zle ak sa mi s ,,TIM" stane nejaky trapas tak konec!!!:( Jeden chlapec sa mi z tej triedy paci a dvaja sú moc krutý hlavne k dievcatam. A v nasej sk sa nehovorí o takých veciach!!! PLS Pomoc Dik.

Loksik :3

Ahoj,mam 12 rokov. Mam ochlpenie v rozkroku aj pod pazuchami výšku 157+,vážim 40 kg a som siedmačka.Výtok mám asi 2 roky + - .Teraz mám výtok slabo hnedý alebo už aj hnedý ,pobolieva ma v podbrušku a mam ine chute ako pred tým,mohla by som to dostat tak do pol roka ? :)

prosím ak sa dá odpovedať do 20.11.2014 ďakujem za odpovede

akinom007

Livuska/ ja som na zakladnej pretiekla niekolkokrat a zijem :) ale to neznamena ze sa to musi stat aj tebe. ja som vzdy vedela kedy som dostala lebo pred tym som mala vzdy ukrutne bolesti v podbrusku. hlavne prvy a posledny den

Lexa1023

ahojte dneska 14.8.2014 som krvacala asi 1-2 h. a potom taky cierny alebo hnedo-cerveny neviem co ale ale taky neviem aka tekutina ale nie je tekute. co je to prosim vas? velmi sa bojim :(
a sry neviem dobre po sk. :/

Anahit

Dievcata pomozte kazdy mesiac ma boli brucho a mam vytok z posvy ale ziadna krv mam krce a silne bolesti brucha a tak som si dala vlozku ale nic kedy pride moj spravny cas uz mam vsetky priznaky ak nieco budede vediet tak mi odliste na email anahit.davtyan11@gmail.com