Prvý menzes

Príspevok v téme: Prvý menzes
Zuzzin

Ahojte,
mám 12 rokov, 164 cm a 55 kg. Práve prežívam svoj prvý menzes, mám ho už 4 deň.Veľa som čítala o tom, že po prejdení 1.menzesu, sa ten druhý nemusí prejaviť presne na druhý mesiac. Čo ak, ma to prepadne v škole? Ako zistím, že som ho asi dostala? Ako si spomínate na svoj prvý menzes?

#alien#

Ahojte,

Uz tri roky mam kramy, ale este nikdy sa mi nestalo co teraz. Z vaginy mi vyteka taka tmavo hneda tekutina ale takeho veelmi husteho pôvodu. Som z toho fakt mimo, pretoze to vyzera ako ked spojite krv, tvaroh a sopel. Co mam robit?? Pls help.

ada23adka

Ahoj vikinka13 always su veľmi dobré som s nimi veľmi spokojná na výtok mám always platinum intímky s deo. A na menzes buť always platinum deo. Ale vložky na menzes alebo na menzes ešte always bavlnené také úplne rúžový obal s obrázkom bavlny .

Vikinka 13

Ahojte mam 12 rokov a môj prvý menzes som dostala 09.05.2015. Dnes mám 3 den menzesu. Chcela by som sa opýtať že keď mám silný menzes aké vložky mam používať. ?? Používám Always ale ak máte skúsenosti a ste spokojný poraďte mi prosím. :-D Ďakujem dopredu :)

,,Sofčíí´´

Ahoj, Volám sa Sofia. :) Mám 13 aj pÓl roka a ztále nič :/ Začínam sa báť pretože už všetky moje spolužiačky prvý menzes dostali iba ja nie :/ ... Už dlho presne neviem kolko mi z ,, vagíny ´´ vyteká biela tekutina už som o tom aj čítala a tam bolo napísané že do pol až do roka by som mla dostať prvý menzes ale mám strach že to dostanem v škole :) :/ A chcela by som sa spítať že čo mám robiť ? Alebo mám nosiť preventívne vlošku ? A ešte že ako to mám doma povedať mojej mame ? :/ :) Ďakujem a prosím odpíšte bud sem na stánku alebo na email moj email : ursulaM@azet.sk :D Takže este raz dakujem :)

lucka111

Viem ze to sem nepatri ale potrebujem poradit uz vyse 10 rokov sa liecim na psychatrii,posledne 3 mesiace mam neustaly stres, uzkost prejavuje sa neustalim busenim srdca,vysoky tlak,triaska,nechuti mi jest,nemozem spavat.... Dr mi na preventivnej prehliadke zistila krv v moci no mna nic neboli ani brucho ani pri moceni myslite ze to moze mat suvis s tym stresom a vysokym tlakom ma s tym niekto skusenosti?

Violetta 700

Ahojte, mám 10 rokov, a prvý menzes som mala pred 3 dňami. Moja sestra ho mala až v 9.A, a ja ho mam v 4.A. Dnes sme sa o tom rozpravali, a hovorila mi že v škole cez hodinu dostala menzes, bol to riadny trapas. Toto sa jej stalo 3X. Od vtedy si radšej dáva vložky. :) Bojím sa toho že ma to postihne v škole. Čo mám urobiť ??

Lolla 65

Ahojte baby, ja mám 10 rokov a prvý menzes som mala pred 3 dňami. Bojím sa že ho dostanem v škole, čo mám robiť???

Nicolett

Keď som bola mladšia mala som tiež nepravidelny menzes... Druhý som dostala až o 3 mesiace keď som sa bála ze sa mi to môže stať v skole tak som si skrutila toaletny papier do guľôčky a dala som si to do vagíny neprijemne no zvykla som si.