Prvý menzes

Príspevok v téme: Prvý menzes
Zuzzin

Ahojte,
mám 12 rokov, 164 cm a 55 kg. Práve prežívam svoj prvý menzes, mám ho už 4 deň.Veľa som čítala o tom, že po prejdení 1.menzesu, sa ten druhý nemusí prejaviť presne na druhý mesiac. Čo ak, ma to prepadne v škole? Ako zistím, že som ho asi dostala? Ako si spomínate na svoj prvý menzes?

redka

bud rada... niektore baby maju take bolesti, ze su na cely den vyradene z provozu a pomoze len silna injeksia proti bolesti... niekto ma bolesti niekto nie... ten co nema, to ma samozrejme lepsie...

Kaja***

Ahojte babi. Ja mam taky problem ze cca 1rok mam taky biely vitok ako soplik. Dost mi to vadi lebo sa stale cítim neprijemne,tak vlhko :-D...Spodne pradlo mam stale zasvincene.. hruza a des... kamoska mi povedala ze o chvilu dostanem kramy. Vazne? Mam 12 rokov o chvilku 13. Ďakujem za kazdu pomoc :-)

Annie2

Ja som svoj prvý dostala ako 13 ročná presne 24. decembra na Štedrý deň. A ako som reagovala? Rozplakala som sa, že chcem by ešte dieťa :D

marcelka14

je pravda,že to potom može meškať.. mne meškali pol roka a potom som dostala velmi silné :D a už rok aj niečo mám a ajntak ich nemám ešte ustálené meškajú mi 4-5 dní ako kedy.. a to , že si dostala spoznáš ľahko .. mna vždy pred mens. bolí podbruško deň pred tým .. ale ked som dostala prvýkrát už predtým ma bolelo týžden .. neskutočná bolesť .a budeš cítiť že niečo s teba vytieklo a tak :)

elimka

Ja som TO dostala prvý krát v jedenástich, najprv som mala celé hnedé nohavičky keď som ich uvidela bola som celá prelaknutá (myslela som že mám nejakú chorobu alebo infekciu :D). Povedala som to mame a tá mi povedala že nech už očakávam krámy. Na ďalší deň som mala znova hnedé flaky a už k večeru som mala na toaleťáku po utrení krv,samozrejme som z toho bola chvílu mimo (predsa ten pohlad na krv,ktorá ide ODTIAL). Prvý menzes som nemala silný stačili mi tenké slipové vložky,potom mi vynechal 6 mesiacov. Na siedmy som dostala taký silný že až.... a odvtedy mám už silné krámy jak hovado... Už sa mi stalo že som pretiekla aj v prvý deň menzesu (ale keď som napísala že pretiekla, tak som tým myslela kompleeet pretieknutie). Noo čo k tomu ešte dodať :D najprv som sa tešila že som už žena ale teraz mi to ide na nervy. Posledné tri mesiace TO vždy dostanem cez noc,tak mám celé usvinené pyžamo a vždy sa kvôli tomu aj o pol šiestej ráno zobudím lebo cítim vlhkoo.....

Blondula

ja som este mladucka,mam "len" 30 aj par mesiacov ;-) a tieto sietovane vlozky pouzivala aj moja mama vtedy.aj mne ich dokonca davala :D az pri mne zacala pouzivat uz modernejsie a potom aj s kridelkami :D

Dadula56

Nos si vlozku do skoly. Aj ked ta "prepadne" necakane, nie je to ziadna tragedia, ono sa z teba nevyleje liter naraz. Pohodlne to zistis na WC, ze z teba ide krv, das si vlozku a vybavene.