Ahojte,
mám 12 rokov, 164 cm a 55 kg. Práve prežívam svoj prvý menzes, mám ho už 4 deň.Veľa som čítala o tom, že po prejdení 1.menzesu, sa ten druhý nemusí prejaviť presne na druhý mesiac. Čo ak, ma to prepadne v škole? Ako zistím, že som ho asi dostala? Ako si spomínate na svoj prvý menzes?
Prvý menzes
Ahoj. Mám 14 a nemám MS a mala som asi 2 roky biely nezapachajuci vytok no teraz mám taký zltkasty no opäť nezapachajuci vytok.. Je to príznak že to dostanem?
Ano moze byt mala by si nosit intimky a mat vložku pri sebe
Ahojte , mám 11 rokov mám uz znaky puberty a vcera som na nohavičkách mala hnedo červený výtok dosť zapáchal . Je to znak toho ze dostanem menzes ???
Ja som v 11ich vobec nevedela ze budem mat ci kedy budem mať MS. Sme sa hrali vonku ani internet ani mobil...
kde su tie casy, ked som ja mala taketo starosti
Celinka u kazdej baby je to individuálne mozes to mat v 11ich ale aj v 12 bodaj aj 14 ci 15ich. Zalezi od tvojho zdravotneho stavu od hormonov od stitnej zlazy a tak.
Ahojte mam 11. 148cm a 36 kg. Ochlpenie v podpazusi nemam a vo vagine ani moc ( v podstate asi ziadne ).
Kedy mozem ocakavat menstruaciu?
Dakujem vam velmi pekne za rady:-)
Ziadne priznaky nikdy nemam, mozno iba tolko, ze mam biely vytok cca tyzden pred menstruaciou, vsak treba si to potom pisat, keby daco...
Ahojte mám 12 mám už aj hnedý výtok. kedy asi môžem čakať prvú menštruaciu?
Zapojte mám 12 mám už aj hnedý výtok. kedy asi môžem čakať prvú menštruaciu?