Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Preco nedat?

Príspevok v téme: Preco nedat?
zvedavy12

Baby, chcem sa vas opytat na taku vec. Ked chlapa mate radi, ste ochotne pre neho vela urobit. Priklad - povie vam, ze je hladny a vy ste ochotne aj hodinu stravit varenim a pripravit nieco dobre, co vas stoji cas a namahu, a kolkokrat sa k tomu z lasky v pohode donutite, i ked sa vam vobec nechce.
Aky je to pre vas rozdiel, ked chce muz sex a vy nie? Preco je take tazke ist s nim do postele a poskytnut mu to? (Neberte to prosim ako vycitku, ci vyryvanie, normalne som na to len fakticky zvedavy, preco nie)
Je to pre vas citovo prilis hrozne, boli to, necitie sa pri tom moc dobre alebo kde je podstata problemu? Ten chlap vas miluje, preto nejde za inou, ale chce vas. Muz citi sexualne napatie ovela intenzivnejsie ako vy. Zena dokaze v pohode vydrzat bez sexu aj par mesiacov, zdravy chlap maximalne par dni - ten stav napatia byva naozaj velky, to zeny nepochopia - neda sa to tak lahko ovladat ako u nich. Tak preco to zeny nechcu pochopit a neposkytnu im to, ked navyse tvrdia, ze toho muza maju radi? Chlap by velakrat taku obetu (nemyslim len co sa tyka sexu) pre vas urobil. Skuste mi to prosim co najlepsie opisat. Velmi pekne vopred dakujem za vsetky nazory. :)

Lulita

RedRose - preco by mne nemala nic hovorit? nerozumiem :) ten príklad som uviedla preto, lebo tým kamoskam nic nebolo, rozhodne ziadne rizikove tehotenstvo nemali, len sa im nechcelo :p

TinaM

Zacinam sa stracat, ani neviem, ktore otazky su na mna.
Byvame spolu a sme spolu 2 roky, nie sme zobrati, a nechcem sa s nim rozist, lebo ho milujem a viem si ho predstavit ako mojho celozivotneho partnera, otca mojich deti.

RedRose

Lulita a taka masturbacia ti nic nehovori? :)
A v dnesnej dobe vela tehotnych maju rizik.tehotenstva tak na sex mysliet ani nemozu Lulita.

Lulita

to by zaujimalo aj mna, btw. je myl si mysliet, ze zena vydrzi v pohode 2 mesiace :))

poznam baby, co nedovolia sa chlapovi dotknut cele tehotenstvo napr. a pri tom prave vtedy to je super :p

M 25

nejako som prehliadla, ako dlho ste spolu ... aj bývate asi spolu, však?

neviem, spravte si romantický večer, vínko, proste pohoda.. a skúste sa porozprávať ..
začni niečím takým, že či je šťastný .. či by chcel niečo zmeniť .. a čo sex... a tak ..

TinaM

lenze co mu mam povedat? Ze viem, ze nie je spokojny a velmi by som chcela,aby bol...ale co? Aky je dalsi postup? Schudni? Viac upratuj? Bud romantickejsi? Ved to vsetko sme uz skusali. Ach, frustruje ma to, do kelu! :)