Baby, chcem sa vas opytat na taku vec. Ked chlapa mate radi, ste ochotne pre neho vela urobit. Priklad - povie vam, ze je hladny a vy ste ochotne aj hodinu stravit varenim a pripravit nieco dobre, co vas stoji cas a namahu, a kolkokrat sa k tomu z lasky v pohode donutite, i ked sa vam vobec nechce.
Aky je to pre vas rozdiel, ked chce muz sex a vy nie? Preco je take tazke ist s nim do postele a poskytnut mu to? (Neberte to prosim ako vycitku, ci vyryvanie, normalne som na to len fakticky zvedavy, preco nie)
Je to pre vas citovo prilis hrozne, boli to, necitie sa pri tom moc dobre alebo kde je podstata problemu? Ten chlap vas miluje, preto nejde za inou, ale chce vas. Muz citi sexualne napatie ovela intenzivnejsie ako vy. Zena dokaze v pohode vydrzat bez sexu aj par mesiacov, zdravy chlap maximalne par dni - ten stav napatia byva naozaj velky, to zeny nepochopia - neda sa to tak lahko ovladat ako u nich. Tak preco to zeny nechcu pochopit a neposkytnu im to, ked navyse tvrdia, ze toho muza maju radi? Chlap by velakrat taku obetu (nemyslim len co sa tyka sexu) pre vas urobil. Skuste mi to prosim co najlepsie opisat. Velmi pekne vopred dakujem za vsetky nazory. :)
Preco nedat?
Red Rose - tak vtedy to je ine, ale kamosky sa len vyslovene stazovali, ze nechcu svojho chlapa, mne to prislo divne, mohli pouzit aj usta, ked uz :p ale tak je to podla mna nielen o hormonoch, ale aj o povahe, ja osm nikdy tzv. akoze bolehlavka nebola a zalezi mi na partnerovi, tie baby nemusia pracovat, muz ich zivi, beru ich na dovolenky a oni nevedia urobit nic...
Uzivala som hak, pripisovala som to tomu- resp. verila som v to, ze sa to zmeni. V lete som ju vysadila...a zmenilo sa to fakt len velmi, velmi mierne.
M 25 skusim, dakujem za rady a trpezlivost, nejako som tuto temu zhrabla pre seba :D
Nechcem, aby bol nestastny. On mi sam od seba nepovie, ze nie je stastny, ze mu to vadi. Len ked sa o tom zacneme bavit, tak sa vzdy nazlosti-si mysli, ze ja som jasnovidka a presne viem, co kedy citi a co si mysli. A ked sa zatvarim prekvapene, tak sa aj on cuduje, ze ako mi to mohlo nenapadnut. Tak si ho vsimam viac. A pride mi to ako podraz! Ked uz je zly, ani ma nepohladi, ked ide okolo, poriadne sa ani so mnou nebavi...potom mame sex a je to znovu ten nezny, zhovorcivy, starostlivy chlap. Do pekla, ale tak ja si nezasluzim,aby ma lubil aj ked mu nedam? Samozrejme, zvelicujem trosku, ale pointa je snad jasna.
zvedavy - ano najlepsie je najst si s cloveka s takmer rovnakymi potrebami, inak sa vzdy bude jeden trapit
tina, neužívaš hak?
Ale to bolo myslene ako basnicka otazka :) Raz neviem uz na ktorej telev. stanici v spravach davali ze stupa pocet rizik. tehotentiev. Aj zname co mam tak kazda druha ma nejake komplikaccie. A ked chcu svoje babo donosit tak vies...
Luli, redrose si nevšímaj, je nejaká mimo :D
bud to ten druhy neukojeny partner musi chapat, alebo nech si najdu takych partnerov kde im to bude klapat aj po sex. stranke. ti co tu pisete ze sex nieje az taky dolezity.. urcite nieje cislo 1. vo fungujucom vztahu ale urcite sa nedrzi az dakde na chvoste, je to dost podstatna vec ci su partnery kompatibilny aj v tomto smere
A este dodam, ze nie som takato "chladna" len pri tomto partnerovi. Vzdy som taka bola, len to bolo ine, ze som mavala vztahy, v ktorych sme mohli byt spolu sami mozno cez vikendy, niekedy kazdy druhy vikend- a vtedy to bola tym padom ta ista frekvencia, a ked sme sa uz tak dlho nevideli, je jasne, ze sex bol. Len teraz sa vidime takmer kazdy den a tym padom pribudol aspekt odmietania z mojej strany.
skús to, čo som ti napísala..
hej hej, nejako sa to tu skomplikovalo .. :D