Baby, chcem sa vas opytat na taku vec. Ked chlapa mate radi, ste ochotne pre neho vela urobit. Priklad - povie vam, ze je hladny a vy ste ochotne aj hodinu stravit varenim a pripravit nieco dobre, co vas stoji cas a namahu, a kolkokrat sa k tomu z lasky v pohode donutite, i ked sa vam vobec nechce.
Aky je to pre vas rozdiel, ked chce muz sex a vy nie? Preco je take tazke ist s nim do postele a poskytnut mu to? (Neberte to prosim ako vycitku, ci vyryvanie, normalne som na to len fakticky zvedavy, preco nie)
Je to pre vas citovo prilis hrozne, boli to, necitie sa pri tom moc dobre alebo kde je podstata problemu? Ten chlap vas miluje, preto nejde za inou, ale chce vas. Muz citi sexualne napatie ovela intenzivnejsie ako vy. Zena dokaze v pohode vydrzat bez sexu aj par mesiacov, zdravy chlap maximalne par dni - ten stav napatia byva naozaj velky, to zeny nepochopia - neda sa to tak lahko ovladat ako u nich. Tak preco to zeny nechcu pochopit a neposkytnu im to, ked navyse tvrdia, ze toho muza maju radi? Chlap by velakrat taku obetu (nemyslim len co sa tyka sexu) pre vas urobil. Skuste mi to prosim co najlepsie opisat. Velmi pekne vopred dakujem za vsetky nazory. :)
Preco nedat?
TinaM - takze sa ti uz nepaci, tak to je problem
Ach, milujem ho a nevzrusuje ma. To je v skratke, lebo sa mi to nechce zase vypisovat, vsetky dovody.
Nesportujem, ani on nesportuje. Chodieva casto na sluzobky, potom je unaveny, som rada, ak ho vytiahnem aspon na prechadzku.
Pocuj M25 ty musis byt vesela kopa, ked sa stale smejes.
treba si najst robotu v ktorej sa da pisat :))
ja som nezamestnana zatial
red rose - tak s tým ti nepomozem, ani neviem kolko mas rokov, vacsina ludi v ojom okoli je uz zadanych
a čo sa staráš?
prečo by sme mali byť nezamestnané? :D haha
A to vy ste vsetky tiez nezamestnane ako ja ze tu piseme kym ini pracuju? :)
a ty športuješ? športujte spolu .. schnudne :)
hej, chlapi sú čudní v tomto .. musíš prísť na vhodné slová, aby sa nedotkli jeho velkého ega :D
Lulita a nepoznas takeho podobneho a slobodneho? :) Ja nemam problem sa vzrusit ak je muz pekny a sympaticky :)
Tak sweater to napisal dobre. M25 niesom mimo len sa snazim zorientovat. Zase si utocna?
TinaM - nestihla osm to cele prebehnut, ale milujes ho? vzrusuje ta dostatocne? lebo pricina moze byt aj psychicka...