Baby, chcem sa vas opytat na taku vec. Ked chlapa mate radi, ste ochotne pre neho vela urobit. Priklad - povie vam, ze je hladny a vy ste ochotne aj hodinu stravit varenim a pripravit nieco dobre, co vas stoji cas a namahu, a kolkokrat sa k tomu z lasky v pohode donutite, i ked sa vam vobec nechce.
Aky je to pre vas rozdiel, ked chce muz sex a vy nie? Preco je take tazke ist s nim do postele a poskytnut mu to? (Neberte to prosim ako vycitku, ci vyryvanie, normalne som na to len fakticky zvedavy, preco nie)
Je to pre vas citovo prilis hrozne, boli to, necitie sa pri tom moc dobre alebo kde je podstata problemu? Ten chlap vas miluje, preto nejde za inou, ale chce vas. Muz citi sexualne napatie ovela intenzivnejsie ako vy. Zena dokaze v pohode vydrzat bez sexu aj par mesiacov, zdravy chlap maximalne par dni - ten stav napatia byva naozaj velky, to zeny nepochopia - neda sa to tak lahko ovladat ako u nich. Tak preco to zeny nechcu pochopit a neposkytnu im to, ked navyse tvrdia, ze toho muza maju radi? Chlap by velakrat taku obetu (nemyslim len co sa tyka sexu) pre vas urobil. Skuste mi to prosim co najlepsie opisat. Velmi pekne vopred dakujem za vsetky nazory. :)
Preco nedat?
RedRose, kašli už na to .. :D :D lebo sa len strápnuješ :D
Tina, tak raz za týžden nie je až také hrozné .. aj ked chlapi by to mali najradšej aj pár krát do dna :)
veru, sadnite a porozprávajte sa .. ale v pokojnej atmosfére ..
pisala som, ze frekvencia je tak raz za tyzden-10 dni. Je to taka patova situacia. On je pre mna clovek, ktoreho si vazim, ktoreho milujem a viem si s nim predstavit zvysok zivota. Verim mu a posledne, co by som chcela je, aby mi zahybal. Neviem, preco nevytvori podmienky, aby som bola vo vacsej pohode, hovorila som mu to. Asi si budeme musiet znovu k tomu sadnut a vysvetlit si to. Uz si ja pripadam ako frigidna zla zena, co ani svojho muza nevie uspokojit. A verte mi, ze toto na sebavedomi partnerky tiez neprida.
Zena je ina ako muz, aj co sa hormonov tyka. Muz nepochopi, ze zene sa chut na sex meni aj s ovulacnym cyklom. V strede cyklu, ked je najplodnejsia ma na sex najvacsiu chut, ako ale hladina hormonov klesa, zena uz na sex nie je tak pripravena, posva je sucha a preto tu chut proste nema. Moze sa s tebou vyspat, pouzijete lubrikant, ale to neznamena, ze ma aj chut a je vzrusena. Ak ti teda nevadi, ze len roztiahne nohy a zahra ti nejaku scenku s orgazmom, aby si mal radost, tak preco nie...ale sex by mal byt o obojstrannej spokojnosti, podla mna...
tina, ale viem presne, čo prežívaš.. ja som toto prežívala počas trojročného vzťahu .. stále večné hádky kvôli tomu, že ja som sex priam odmietala ..je to ťažké a strašne to človeka trápi ..
(až ma začal podvádzať ..)
a ako často sa to milujete?? písala si už niekde, či ešte nie?
veru, dôležitá je komunikácia..
TinaM, vidim ako sa nad tym trapis a normalne mi to je luto... :) Skusali ste si k tomu sadnut a pokecat? Vies, ked je napriklad pre teba dolezita ta pohoda a klud pred sexom, preco sa napriklad on nepokusi, aby ti cosi take pripravil? Je mi jasne, ze asi po celom dni prace nemate obaja este aj chut na robenie si atmosky neviem akej, ale ked to je pre teba dolezite, preco to neskusit? Kym ty napriklad varis, preco ti on nepripravy kupel, alebo tvoj oblubeny cajik, nezapali sviecky, nepostara sa o aku taku atmosferu, pri ktorej by si sa dostatocne uvolnila....Vsetko je len o vas dvoch, tak mu to skus navrhnut ;)
treba len hladať tú správnu zhodu a bude všetko ok :)
v sexe by to malo klapať ..
M 25, mas pravdu...suhlasim...
zvedavy, ked je clovek trocku, len trosku citlivejsi, dokaze si vybrat spravneho partnera aj bez toho, aby sa s nim dopredu vyspal a otestoval ho. Okeej, ja som asi fakt ina a z inej planety, ale mne pri kazdom mojom frajerovi bolo akosi od zaciatku jasne, ci mi bude vyhovovat v posteli, ci nie. Az ked som spoznala pred rokmi svojho terajsieho, ked som ho hlbsie spoznala, okamzite mi boli jasne dve veci - ze s nim to bude klapat bohovo v sexe a ze s nim chcem mat rodinu. A ukazala sa to ako pravda. Skuste fakt ludia premyslat aj v inych rovinach ako premyslate. Vyberajte si partnera starostlivo a az ked ho naozaj naozaj blizsie spoznate, az potom s nim chodte do postele...
slecna, samozrejme, že je to o chlapovi.. ale hlavne o vzťahu a partnerke, s ktorou je ... a od toho sa to všetko odvíja..
zvedavý, poviem ti niečo o sebe :))
boli časy, ked som sex tak isto odmietala.. bolo to asi kvôli antikoncepcii.. absolútne žiadna chuť.. tak mi skončili aj dva vzťahy ..
potom som ju zmenila.. začala som sex vnímať inak, je to aj vekom ..doteraz väčšinou chlapi mysleli len na seba..
sex je pre mna velmi dôležitý vo vzťahu, ked to neklape tam, neklape to vôbec.. preto som zas nechala pár vzťahov ja :D ked sme si tam nesadli, nemalo to pre mna zmysel dalej pokračovať..
no a tak som si našla milenca.. síce je ženatý, ale ten sex je neskutočný .. sme spolu už dva roky.. dokonale sa poznáme, hlavne, čo sa toho sexu týka.. experimentujeme, máme hračky, príjmame výzvy .. ale aj ked mu občas po dlhom namáhavom dni poviem "nie", pochopí to a ideme sladko búvať ..
v prvom rade je hlavne pochpiť partnerku, ak mala ťažký dlhý den, najradšej by šla spať a nie ešte robiť fyzickú aktivitu na noc :D