Baby, chcem sa vas opytat na taku vec. Ked chlapa mate radi, ste ochotne pre neho vela urobit. Priklad - povie vam, ze je hladny a vy ste ochotne aj hodinu stravit varenim a pripravit nieco dobre, co vas stoji cas a namahu, a kolkokrat sa k tomu z lasky v pohode donutite, i ked sa vam vobec nechce.
Aky je to pre vas rozdiel, ked chce muz sex a vy nie? Preco je take tazke ist s nim do postele a poskytnut mu to? (Neberte to prosim ako vycitku, ci vyryvanie, normalne som na to len fakticky zvedavy, preco nie)
Je to pre vas citovo prilis hrozne, boli to, necitie sa pri tom moc dobre alebo kde je podstata problemu? Ten chlap vas miluje, preto nejde za inou, ale chce vas. Muz citi sexualne napatie ovela intenzivnejsie ako vy. Zena dokaze v pohode vydrzat bez sexu aj par mesiacov, zdravy chlap maximalne par dni - ten stav napatia byva naozaj velky, to zeny nepochopia - neda sa to tak lahko ovladat ako u nich. Tak preco to zeny nechcu pochopit a neposkytnu im to, ked navyse tvrdia, ze toho muza maju radi? Chlap by velakrat taku obetu (nemyslim len co sa tyka sexu) pre vas urobil. Skuste mi to prosim co najlepsie opisat. Velmi pekne vopred dakujem za vsetky nazory. :)
Preco nedat?
Ano, mavam orgazmus, v tom problem nie je. Frekvencia by sa asi dala spriemerovat na raz za tyzden- 10 dni.
Ale zase som az zuriva kvoli tomuto. Lebo ja sa ho snazim chapat, rozmyslam stale o tom, a on je sice tolerantny, ale vobec o tom nekomunikujeme, lebo to predtym vzdy skoncilo hadkou alebo dokonca placom (samozrejme mojim), lebo mna to neskutocne trapi. Mozno my mame este aj iny problem- priatel ma trosku nadvahu, co mal sice aj ked sme sa zoznamili, ale vtedy cvicil. Nie ze by to bolo vtedy na nom vidno, ale JA som videla snahu, ze mu zalezi na tom, aby sa mi pacil, aby ohuril svoju mladu "pipku" (som o 9 rokov mladsia). No teraz stale len hovori, ako by mal schudnut a skutek utek a to ma frustruje este viac. Viem, ze nikdy nebude stihly, ze nebude mat na bruchu tehlicky, ale milujem ho aj tak. Len ma mrzi, ze to nevie posunut dalej. A mozno si ja hovorim:preco by som mu mala dat, ked on nie je schopny nieco urobit pre mna? Ale viem, ze tento pristup nie je spravny, lebo zeny by nemali povazovat sex s vlastnym muzom za odmenu pre neho. Malo by to byt proste normalne pre oboch. Ach, zamotane je to.
M 25, viem ze mam ineho chlapa, ako je priemer (a som tomu strasne rada), ale on sam nepovazuje castejsiu masturbaciu za nieco, co mu jednak nahradi sex so mnou a jednak, co ho akoze utlmi, aby nemyslel na sex. Su to len pudy, ktore dokaze kazdy jeden chlap ovladat, lenze nechcu. Ten moj ma aj velku vydrz napriklad a preco asi? Lebo sa to naucil ovladat. Tak isto ked som sa ho davnejsie pytala, ze ci si to obcas urobi rukou, vzdy mi povedal, ze na to nema chut a ked vie, ze budeme o chvilku spolu, ze na to ani nepomysli...ano, uznavam, ja mam sice vela muzskych hormonov a on zrejme viac tych zenskych, ale v tomto mu verim :D Je to fakt o tom, ako sa naucit ovladat tieto pudy. Kebyze sa napriklad neovladam ja, tak svoju velku chut na sex si nevybijam len pri partnerovi, ale zrejme aj niekde inde....
ja len nechapem preco si stale muzi myslia ze zeny to robia pre nich...myslite si ze zeny nemaju svoje sexualne potreby ci co??? Niekedy intenzivnejsie ako muzi,...
Baby, chcel by som sa vam podakovat, stacilo mi to uplne na pochopenie. Super, ze ste take rozdielne, co ste tu pisali - priam reprezentacna vzorka :). Ja som dospel k zaveru, ze najlepsie pre vztah je hned od zaciatku si najst partnera, ktory v tomto plne vyhovuje, inak je frustracia z obidvoch stran. Je to velmi dolezite, ak nie to najdolezitejsie pre dobry vztah. Preto je najlepsie radsej takyto vztah hned v zarodku co najskor skoncit a radsej pretrpiet na zaciatku tu bolest z rozchodu, kym tam nie su nejake spolocne zazitky a nedajboze deti, ako sa trapit podstatne dlhsiu dobu, resp. cely zivot :)
no bohužial, muži sú takí, ked myslia len penisom .. a hlavne, ked to dlho nemali ..
mali by všetci povinne častejšie masturbovať :D haha
a ako často ho máte??
TinaM ja skutocne neviem, co ti poradit. Pretoze chut na sex si ani len sama neviem ovplyvnit. Prosto som vzdy na tom rovnako, chcem to, pretoze pri tom prezivam neskutocne veci, milujem partnera, on mna a preto je to vzdy pre mna nieco uzasne. Skus o sexe premyslat inak. Skus sa na to cele divat inymi ocami. Nie ako doteraz, ze potrebujes pohodu a klud. Potrebujes jedine chlapa, ktoreho milujes a svoju vlastnu chut. Existuju aj taka knizka, tusim sa vola Sexualna inteligencia. Neviem :D V zivote som ju nevidela, ale vraj pomaha, aby sme sa na sex divali inymi ocami...Lebo aj v tomto smere musime byt na istej urovni, aby sme ho dokazali prezit ako nieco "viac"
este otazka - mavas vobec pri tom orgazmus?
M 25, ano, je to pravda co hovoris. Mna len desi otazka, ci dvaja ludia v sexe uplne protipolni (ja som na gaussovke niekde v dolnej mensine a moj priatel v hornej mensine), mozu spolu vydrzat a mat krasny vztah. Ako som uz pisala, moj priatel sa to snazi respektovat, ale skutocne je to asi nad jeho sily, lebo cim dlhsia doba prejde, od kedy sme mali sex, tym je nevrlejsi, pomaly mi ani dobre rano nepovie- a nemyslim si, ze by to robil naschval.
no to isto sa stalo kamošovi :D na tieto rečičky sme už velkí :D
a čo je teba do toho? ako si on zariadi tak má .. ked je ochotní zájsť až takto daleko, je to jeho vec, jeho zdravie ..
ak máš ty dobrý sex, tak sa nesťažuj ..
toto je len medzi nimi predsa :D
Slecna A, ja ten problem nemam - my s manzelkou sme uplne v pohode - uz som to napisal M 25 - ide mi o kamarata, ktory si zacal kvoli tomu davat pichat injekcie Androcur, aby znizil svoje libido a mne to pride ako strasne velka obeta a rozmyslam, ci je to normalne, ze zeny sa zdrahaju az tak, ze toho chlapa dotlacia az takto do uzkych. Je mi ho strasne velmi luto. Urcite bude mat neskor kvoli tomu zdravotne problemy, ale on mi povedal, ze laska k jeho zene mu je viac ako jeho zdravie. normalne som kvoli nemu tuto noc nespal, tak velmi nad tym rozmyslam.
Tina, nemáš sa prečo cítiť zle .. nie si zviera, čo to robí na povel :)
sex je naozaj niečo, pri čom sa musíš cítiť dobre, uvolnene a nie napato a robiť to nasilu. len aby si uspokojila pudy svojho partnera.. a ten by to tiež mal pochopiť, že vzťah nie je len o sexe..