Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Preco nedat?

Príspevok v téme: Preco nedat?
zvedavy12

Baby, chcem sa vas opytat na taku vec. Ked chlapa mate radi, ste ochotne pre neho vela urobit. Priklad - povie vam, ze je hladny a vy ste ochotne aj hodinu stravit varenim a pripravit nieco dobre, co vas stoji cas a namahu, a kolkokrat sa k tomu z lasky v pohode donutite, i ked sa vam vobec nechce.
Aky je to pre vas rozdiel, ked chce muz sex a vy nie? Preco je take tazke ist s nim do postele a poskytnut mu to? (Neberte to prosim ako vycitku, ci vyryvanie, normalne som na to len fakticky zvedavy, preco nie)
Je to pre vas citovo prilis hrozne, boli to, necitie sa pri tom moc dobre alebo kde je podstata problemu? Ten chlap vas miluje, preto nejde za inou, ale chce vas. Muz citi sexualne napatie ovela intenzivnejsie ako vy. Zena dokaze v pohode vydrzat bez sexu aj par mesiacov, zdravy chlap maximalne par dni - ten stav napatia byva naozaj velky, to zeny nepochopia - neda sa to tak lahko ovladat ako u nich. Tak preco to zeny nechcu pochopit a neposkytnu im to, ked navyse tvrdia, ze toho muza maju radi? Chlap by velakrat taku obetu (nemyslim len co sa tyka sexu) pre vas urobil. Skuste mi to prosim co najlepsie opisat. Velmi pekne vopred dakujem za vsetky nazory. :)

TinaM

Slecna A: moj partner ma pochopenia az az, len sa bojim, kedy pohar trpezlivosti pretecie. Ja si niekedy ani neuvedomim, ako dlho sme nemali sex, len potom ho pozorujem a vidim, aky je nervozny, ze chodi ako lev v klietke. Tak sa ho ako hlupana pytam, ci ho nieco boli, trapi, ci ma problem v praci. A az potom mi to trkne, ze kde je pes zakopany. A je to hrozne, potom je mi to aj luto, hovorim si: no, nemohla si mu vcera roztiahnut nohy, aby mal pekny den? - ale vidis sama, ako hrozne to znie, pane boze! Nechcem onho prist, nechcem ruinovat nas vztah, ale tak...poradte mi, co mam robit?

M 25

skôr to nevieš pochopiť ty .. to "volanie penisu" máte od prírody, kedže je to len na rozmnožovanie.. zvieracie pudy .. ale prečo si to neotočiť len na seba?! byť v tom sebec, to je také chlapské :D

však častejšie masturbuj :D

inak, ja mám rada sex, ale isto sa nebudem prispôsobovať partnerovej chuti, ked niekedy na to vážne tá chuť z mojej strany nie je ..

ale však prečo by to chlap pochopil, ked rozmýšla len penisom :D :D haha

TinaM

Zvedavy: nie sme este zobraty, ale ak si ma raz zoberie, tak o tom vie :)
Chapem to napatie. Ale vy zase nechapete nase zufalstvo. Myslis si, ze ked vas odmietame, mame z toho radost? Alebo, ze to robime len tak, bez rozmyslu? Ano, vnimam to tak, ze kazdym mojim "nie" mozno posuvam partnera do narucia inej. Dokonca niekedy som taka zufala, az mi napadne, ze by som si mozno aj zasluzila, keby si nasiel nejaku bokovku. Vies si predstavit, ake su toto muky?

"Zehlenie a upratovanie si tiez nevychutnavas a robis to.", presne si to vystihol- sex ma byt nieco, co si vychutnam, co chcem a na co sa tesim. A nie ze to z donutenia alebo povinnosti proste urobim. Tak si ja predstavujem sex-ako suzvuk tiel a dusi a nie len ako bezduche drzanie zehlicky (vtaka).

zvedavy12

M 25, dovol aby som ti len povedal, ze to "volanie penisu" ako zena nepochopis. Ono je to niekedy az taky stav, ze vznika obrovska nervozita, napatie, frustracia a niekedy az tlak na hrudi, ktory vyraza dych. Ty si myslis, ze sa to chlap nesnazi potlacit, ze si neuvedomuje, ze je civilizovana bytost a ze jeho zena nie je krava, ktora mu musi dat? To chlap riesi ako prve, ale ked to nejde, tak to nejde. Mozes to kludne prirovnat k nejakemu dusevnemu problemu - je to hormonalny system, ktory ovplyvnuje spravanie - aj zeny maju svoje hormony a su nimi ovplyvnovane. Riesit sa to da aj utlmovacimi injekciami (mam kamarata, ktory toto urobil pre svoju zenu z lasky - ona o tom nevie - to co si dava pichat je svinstvo, ktore sluzi na utlmovanie sexualnych deviantov a skodi to jeho zdraviu), lebo nechce podvadzat svoju zenu. je to podobne tomu, akoby si zena z lasky k muzovi davala vpichovat testosteron na zvysenie libida.
Naozaj nic v zlom :)

Slecna A.

TinaM, ja si myslim, ze vo vztahu by sa mali chapat aj taketo veci...Ako pisem, ani moj partner nie je na baterky a staci, ze ma vacsi stres a uz sa mu nie ze nechce, ale na to ani len nepomysli. A ja to beriem za uplne normalnu vec, pretoze v bezny, pohodovy den si v tomto smere super rozumieme. A kedze dokazem chapat ja jeho, ocakavam, ze by popripade pochopil aj on mna, kebyze niekedy nemam chut na sex.
Preto je take zlozite najst partnera, ktory nam bude vyhovovat. Ono sa nejedna len o dolezite zivotne nazory ale aj o to, aby si dvaja ludia sedeli v mnohych rovinach, medzi nimi je sex. Bud si treba najst partnera, s ktorym bude suhra v sexe naozaj vysoka, ale nastolit vo vztahu co najviac pochopenia pre toho, komu sa do sexu nechce vzdy :)

TinaM

M 25, lenze mne to uz neprijde normalne. Ako mozem byt taka? Uz som aj rozmyslala, ze vyhladam pomoc, ale tak do kelu! Kvoli tomu, ze ja jednoducho nepatrim medzi nadrzanych ludi, mam ist k cvokarovi alebo sexuologovi? Okrem toho- ked moj partner tiez nieco spravi pre mna-aby som mohla byt vecer, ked si spolu lihame do postele, kludna a vyrovnana, a stale to nepomoze, potom to mozme riesit. Keby mi napr. povedal: nechaj, ja to umyjem, chod sa okupat. Ale komunikovat na tuto temu je vzdy strasne zlozite, lebo obaja sa nou citime dotknuti.

zvedavy12

TinaM velmi pekne dakujem za uprimnost. Mozem sa ta este opytat take doplnenie - myslis, ze chapes ake mnohokrat neovladatelne napatie vznika v chlapovi, ked sa nema ako odventilovat? Ake je to vazne? Zehlenie a upratovanie si tiez nevychutnavas a robis to. Ked nechces ist s kozou na trh, co myslis, ak to chlap vyriesi neverou, bude to adekvatne tomu, ze si si uchranila vlastnu kozu za cenu toho, ze chlap si tu kozu "kupil" inde, tak ako si to svoje maso ty tiez vyriesila inym masom? Ten chlap ta miluje, on ta neberie ako maso. A este sa opytam - vedel to tvoj muz predtym, nez ste sa zobrali? Bolo to rovnake ako teraz? Dakujem za odpoved - fakt nic v zlom, len sa pytam :)

TinaM

Slecna A., ani nevies, ako ti zavidim. Lebo tak isto ako je pre vas problem, ze my vam nechceme dat..tak tak isto to vnimam ako problem aj ja. Ale co mam robit? Proste som taka. Uz som si aj dala zavazok, ze budem to robit co najcastejsie, ze mozno na to potom aj sama dostanem chut. Ale proste to nejde!