Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Preco nedat?

Príspevok v téme: Preco nedat?
zvedavy12

Baby, chcem sa vas opytat na taku vec. Ked chlapa mate radi, ste ochotne pre neho vela urobit. Priklad - povie vam, ze je hladny a vy ste ochotne aj hodinu stravit varenim a pripravit nieco dobre, co vas stoji cas a namahu, a kolkokrat sa k tomu z lasky v pohode donutite, i ked sa vam vobec nechce.
Aky je to pre vas rozdiel, ked chce muz sex a vy nie? Preco je take tazke ist s nim do postele a poskytnut mu to? (Neberte to prosim ako vycitku, ci vyryvanie, normalne som na to len fakticky zvedavy, preco nie)
Je to pre vas citovo prilis hrozne, boli to, necitie sa pri tom moc dobre alebo kde je podstata problemu? Ten chlap vas miluje, preto nejde za inou, ale chce vas. Muz citi sexualne napatie ovela intenzivnejsie ako vy. Zena dokaze v pohode vydrzat bez sexu aj par mesiacov, zdravy chlap maximalne par dni - ten stav napatia byva naozaj velky, to zeny nepochopia - neda sa to tak lahko ovladat ako u nich. Tak preco to zeny nechcu pochopit a neposkytnu im to, ked navyse tvrdia, ze toho muza maju radi? Chlap by velakrat taku obetu (nemyslim len co sa tyka sexu) pre vas urobil. Skuste mi to prosim co najlepsie opisat. Velmi pekne vopred dakujem za vsetky nazory. :)

RedRose

Preco by nemali byt v poriadku, mozno niesu len taki odvazni a maju problem nadviaat kontakt s opacnym pohlavim. Mne sa stava ze ak oslovim muza o ktoreho mam zaujem tak cuvne ako keby som ho chcela zozrat. Proste sa zlakne. Niektori su dost utiahnuti a asi im je lepsie ked su sami. Lenze dokedy chcu byt sami?

Lulita

RedRose - zial nerobi :)))

M 25 - hehe a ten sledovany nikto nechce, ze, no on by mohol mat v prci aj 100 pc nesledovanych, ma kamery nad sebou a bič

M 25

presne, v určitom veku je čudné, ked je niekto bez partnera ...asi s tým dotyčným/dotyčnou nie nie je ok :D

no hej, super práca, to viem :))
tak máme tri pc v práci a len jeden je sledovaný ;)

Lulita

M 25 dobra praca, moj muz v praci nemoze si ani nic prefotit, je stale sledovany, nie ze by nieco napisal, och drezuuura

RedRose

Tak smola :) Poznam chlapov co by stali za riech ale vsetci su zadani :( Tak nabuduci tyzden zacinam pracovat aspon na dohodu ale tak aspon nieco..

M 25

najradšej sa smejem na ludoch :D haha

tina, to je blbé, ked ta nevzrušuje a j tak ho lúbiš .. ale isto mu to nehovor, chlap by to vzal velmi zle :/

ja som v práci napríklad. a čo?!