Mozno mi tu aj vynadate, ale aj tak ma zaujima vas nazor. S priatelom zatial nebyvame, ale planujeme to. Sme spolu cez rok. A moj drahy stale chodi na pokec. Samozrejme, ze vzdy ked je tam mi aj pise. Aj ja tam chodim. Asi to je nejaka zavislost, alebo co. Ale ja s nikym cudzim nepisem, jedine s priatelom a s kamoskami a celkom cloveka tesi, ze mi tam stale pisu ti cudzi aka som pekna atd.
No a moja otazka spociva v tom, ze mam v plane si urobit druhy nick a jasne aj stiahnut foto z netu, urobit tam album s takymi 3 fotkami, a ked bude mat ten nick take dva mesiace zacat pisat mojmu drahemu, a zistit ci odpise a pisat mu, ze skoda ze je zadany a pod..Chcem vediet jeho reakciu. Co si o tom myslite?
Ja viem, ze vo vztahu ma byt dovera, ale ako sa hovori, doveruj, ale preveruj
Overenie partnera
heh, si viem predstavit, taky inzerat:
"Som mily chalan xy rokov, xy vyska, mojim zaujmom je balenie bab na pokeci"
znacka: prava laska
:D
:D
co su to zaujmy? pisanie na pokeci? :))) tak to sa fakt prekonal teda :D
zakladatelka riesi len to nic ine...
to je pravda,zena,ak ma zaujmy,tak ich prichodom do vztahu uplne zanecha a naplno sa "venuje" chlapovi, pricom on tie svoje zaujmy nezanecha a venuje sa im aj nadalej,tym padom nemaju cas riesit kraviny,ale ked je zena namotana na chlapa a nema co ine na praci len jeho,tak si vsima len jeho a vsetko na nom riesi.
Možno to ani nieje o tom sebavedomi, ako o tom, ze to oni vobec neriesia, lebo to nemaju v povahe ako my zeny.
Doubledog, k tvojmu prispevku sa vyjadrit neviem, pretoze keby som zila so zenou tak by som bola pravdepodobne chlap a potom by ma tie veci co by ona robila nezaujimali :D :D :D alebo by som ich neriesila, tak ako moj chlap.
lienocka - chlapi maju vacsie sebavedomie, len v tom je rozdiel, cize chlap si msli, ze je pre zenu najlepsi a tym padom nerisi nic :)) samozrejme s vynimkou ziarlivcov