Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Overenie partnera

Príspevok v téme: Overenie partnera
malasvinka

Mozno mi tu aj vynadate, ale aj tak ma zaujima vas nazor. S priatelom zatial nebyvame, ale planujeme to. Sme spolu cez rok. A moj drahy stale chodi na pokec. Samozrejme, ze vzdy ked je tam mi aj pise. Aj ja tam chodim. Asi to je nejaka zavislost, alebo co. Ale ja s nikym cudzim nepisem, jedine s priatelom a s kamoskami a celkom cloveka tesi, ze mi tam stale pisu ti cudzi aka som pekna atd.
No a moja otazka spociva v tom, ze mam v plane si urobit druhy nick a jasne aj stiahnut foto z netu, urobit tam album s takymi 3 fotkami, a ked bude mat ten nick take dva mesiace zacat pisat mojmu drahemu, a zistit ci odpise a pisat mu, ze skoda ze je zadany a pod..Chcem vediet jeho reakciu. Co si o tom myslite?
Ja viem, ze vo vztahu ma byt dovera, ale ako sa hovori, doveruj, ale preveruj

doubledog

nakolko som muz, tak viem, ze laska ani ucta zene k sexu ani zdaleka nestaci :)

zakladnou vyhodou, ktoru zeny od muza vymenou za sex pozaduju, su jeho starostlivost o nu a o deti, peniaze, zavazok k dlhodobemu vztahu (v idealnom pripade manzelstvo), s tym suvisiace spolocenske postavenie a podobne.

ak toto maju, lasku ani uctu uz casto nevyzaduju (pricom netvrdim, ze ju nepotrebuju)

odpovedam

mozno tak mlade baby, co sa chodia spijat na diskoteky. ale zeny, co maju partnerov, potrebuju lasku a uctu. Inak sa muzovi oddat nedokazu. Osobne poznam zo svojho okolia len jeidnu zenu, co sa dokazala vyspat s muzom, s ktorym nechodila. A aj tak to nebolo pre ziadnu vyhodu, iba preto, ze medzi nimi prepukla vasen.

doubledog

zaujimavy nazor :)
ale desiatky tem v tomto fore dokazuju, ze to tak nie je.
zeny uplne bezne sexuju aj bez lasky a ucty.

odpovedam

zeny sexuju, ked citia od partnera dost lasky a ucty. Ak im chyba, tak intimnosti odmietaju. Ale nemyslim, ze laska a ucta ma byt nejaka "vyhoda".

doubledog

to je tym, ze zeny sexuju primarne kvoli nejakym vyhodam, muzi kvoli pozitku.

uzitok z neznameho muza v bare je pre zadanu/vydatu zenu vacsinou nizky az nulovy.

Agnes999

Hej o tej agenture co preveruje partnerov som citala, myslim ze nastrcene zeny zviedli tak 95% chlapov. Mali aj muzov, co preveruju zeny, ale ti moc uspesni neboli, zeny malokedy podlahnu sexi chlapovi v bare

doubledog

to zavisi hlavne od mnozstva mnou vypiteho alkoholu (pripadne od pritomnosti inych substancii v mojom organizme) :)

cim triezvejsi by som bol, tym mensia sanca je, ze by som na to reagoval pozitivne.
mam uz predsa len dost rokov na to, aby som si komplikoval zivot.

lienocka2808

mozem sa ta spytat doubledog, nemusis odpovedat, ako by si zareagoval ty, si zadany mas priatelku a zrazu v bare sa na teba lepi pritazliva zena a chce zjavne riesit s tebou nieco viac ako iba drink? Mna by zaujimalo, ci vobec vtedy muzi myslia na to, ze maju partnerky, ci maju vycitky, alebo len idu na vec a potom si uvedomia co urobili. no neviem, neviem rozmyslat ako muz.

doubledog

vysledky nepoznam, ale nemyslim si, ze pojde o az tak mizive percento.

take jednorazove preverenie nic nedokaze, ved muz moze mat akurat taku naladu, ze nijak nezareaguje.

lienocka2808

no predpokladam, ze tam asi podlahli vsetci muzi tym nastcenym zenam. Podla mna existuje iba mizive % muzov co nepodlahnu, a to mozu svoju partnerku milovat ako chcu. Jaj :( je mi z toho strasne smutno