Mozno mi tu aj vynadate, ale aj tak ma zaujima vas nazor. S priatelom zatial nebyvame, ale planujeme to. Sme spolu cez rok. A moj drahy stale chodi na pokec. Samozrejme, ze vzdy ked je tam mi aj pise. Aj ja tam chodim. Asi to je nejaka zavislost, alebo co. Ale ja s nikym cudzim nepisem, jedine s priatelom a s kamoskami a celkom cloveka tesi, ze mi tam stale pisu ti cudzi aka som pekna atd.
No a moja otazka spociva v tom, ze mam v plane si urobit druhy nick a jasne aj stiahnut foto z netu, urobit tam album s takymi 3 fotkami, a ked bude mat ten nick take dva mesiace zacat pisat mojmu drahemu, a zistit ci odpise a pisat mu, ze skoda ze je zadany a pod..Chcem vediet jeho reakciu. Co si o tom myslite?
Ja viem, ze vo vztahu ma byt dovera, ale ako sa hovori, doveruj, ale preveruj
Overenie partnera
nakolko som muz, tak viem, ze laska ani ucta zene k sexu ani zdaleka nestaci :)
zakladnou vyhodou, ktoru zeny od muza vymenou za sex pozaduju, su jeho starostlivost o nu a o deti, peniaze, zavazok k dlhodobemu vztahu (v idealnom pripade manzelstvo), s tym suvisiace spolocenske postavenie a podobne.
ak toto maju, lasku ani uctu uz casto nevyzaduju (pricom netvrdim, ze ju nepotrebuju)
mozno tak mlade baby, co sa chodia spijat na diskoteky. ale zeny, co maju partnerov, potrebuju lasku a uctu. Inak sa muzovi oddat nedokazu. Osobne poznam zo svojho okolia len jeidnu zenu, co sa dokazala vyspat s muzom, s ktorym nechodila. A aj tak to nebolo pre ziadnu vyhodu, iba preto, ze medzi nimi prepukla vasen.
zeny sexuju, ked citia od partnera dost lasky a ucty. Ak im chyba, tak intimnosti odmietaju. Ale nemyslim, ze laska a ucta ma byt nejaka "vyhoda".
Hej o tej agenture co preveruje partnerov som citala, myslim ze nastrcene zeny zviedli tak 95% chlapov. Mali aj muzov, co preveruju zeny, ale ti moc uspesni neboli, zeny malokedy podlahnu sexi chlapovi v bare
mozem sa ta spytat doubledog, nemusis odpovedat, ako by si zareagoval ty, si zadany mas priatelku a zrazu v bare sa na teba lepi pritazliva zena a chce zjavne riesit s tebou nieco viac ako iba drink? Mna by zaujimalo, ci vobec vtedy muzi myslia na to, ze maju partnerky, ci maju vycitky, alebo len idu na vec a potom si uvedomia co urobili. no neviem, neviem rozmyslat ako muz.
no predpokladam, ze tam asi podlahli vsetci muzi tym nastcenym zenam. Podla mna existuje iba mizive % muzov co nepodlahnu, a to mozu svoju partnerku milovat ako chcu. Jaj :( je mi z toho strasne smutno