Mozno mi tu aj vynadate, ale aj tak ma zaujima vas nazor. S priatelom zatial nebyvame, ale planujeme to. Sme spolu cez rok. A moj drahy stale chodi na pokec. Samozrejme, ze vzdy ked je tam mi aj pise. Aj ja tam chodim. Asi to je nejaka zavislost, alebo co. Ale ja s nikym cudzim nepisem, jedine s priatelom a s kamoskami a celkom cloveka tesi, ze mi tam stale pisu ti cudzi aka som pekna atd.
No a moja otazka spociva v tom, ze mam v plane si urobit druhy nick a jasne aj stiahnut foto z netu, urobit tam album s takymi 3 fotkami, a ked bude mat ten nick take dva mesiace zacat pisat mojmu drahemu, a zistit ci odpise a pisat mu, ze skoda ze je zadany a pod..Chcem vediet jeho reakciu. Co si o tom myslite?
Ja viem, ze vo vztahu ma byt dovera, ale ako sa hovori, doveruj, ale preveruj
Overenie partnera
jej zacina ma to tu bavit :)
som zvedava na vysledok
ani ja tam nechodim, sa tam zapnem raz za par mesiacov, aby mi nezrusili konto, kedze mail pouzivam na fb, akonahle som sa tam spoznala s muzom, tam uz nechodime ani jeden, obaja sme na fb a moj muz dokonca ani FB velmi nemusi, socialne siete mu akosi nie su po srsti
ja mozem malejsvinke pozicat na pokeci nick, aby si ho nemusela vytvarat sama a cakat 2. mesiace aby to nebolo napadne. Je pripraveny na uplne preverenie partnera. Starostlivo vybrane fotky peknej, ale hlavne prirodenej a normalnej babenky, aby to nebolo napadne. Takze ja mozem prispiet tymto sposobom :)
doubledog a nie si to ty? :D
zlakat ho na akoze hromadny sex? :)))
ewka - asi tak, a najma takí chcu stretko, ktorí majú uvedene na nastenke: stastne zasnubení :D
doubledog - hm, tak to je naivita 1. stupna, od chronickych balicov ruky prec
milá autorka, nielen tebe píšu na pokeci!! nebuď naivná!! každej jednej babe píšu, čo tam má aspon jednu fotku. jáááj keby si vedela mne kolkí denno denne píšu už tri roky...až mi je na grc..nikomu neodpisujem, lebo je to riadna kurváreň tam...
prečo chlapi tam nemajú fotky a meno ? teda 90% z nich ? lebo su to somári, čo sú ženatý alebo maju priatelky..jasné že aj tvoj tam vypisuje babám, nebud naivná !! ani nemusíš konto zaladať, je to sto percent.