Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Overenie partnera

Príspevok v téme: Overenie partnera
malasvinka

Mozno mi tu aj vynadate, ale aj tak ma zaujima vas nazor. S priatelom zatial nebyvame, ale planujeme to. Sme spolu cez rok. A moj drahy stale chodi na pokec. Samozrejme, ze vzdy ked je tam mi aj pise. Aj ja tam chodim. Asi to je nejaka zavislost, alebo co. Ale ja s nikym cudzim nepisem, jedine s priatelom a s kamoskami a celkom cloveka tesi, ze mi tam stale pisu ti cudzi aka som pekna atd.
No a moja otazka spociva v tom, ze mam v plane si urobit druhy nick a jasne aj stiahnut foto z netu, urobit tam album s takymi 3 fotkami, a ked bude mat ten nick take dva mesiace zacat pisat mojmu drahemu, a zistit ci odpise a pisat mu, ze skoda ze je zadany a pod..Chcem vediet jeho reakciu. Co si o tom myslite?
Ja viem, ze vo vztahu ma byt dovera, ale ako sa hovori, doveruj, ale preveruj

Agnes999

Ja ta chapem ze si ho chces overit, planujete spolu buducnost a chces proste vediet ci to s nim ma zmysel. A presne taketo reakcie ludi som aj cakala. Ak si chce zena preverit partnera, hoci len raz, aby vedela s kym vobec zije a ci s nim nestrati najblizsich par rokov zivota, tak je nenormalna, krava, stihacka a pod. Ak ma zena podozrenie, ze je jej partner neverny, pretoze je jeho spravanie divne, zmenil sa, neberie pri nej mobil, chodi telefonovat do pivnice a pod., a ona ma raz moznost pozriet mu mobil a urobi to, len aby vedela na com je, tak je to nedoverciva, nenormalna krava, chorobne ziarliva. Slusna zena ma predsa vzdy doverovat a kym neuvidi priatela sulozit pred jej ocami s inou, tak mu ma vzdy verit a nema pravo pochybovat. Ale na druhej strane - ked zena strati niekolko rokov s chlapom a potom zisti, ze ju podvadza, tak je zase len krava, lebo je sprosta, ze si nieco take nevsimla. Toto su reakcie ludi pod clankami, ktore bezne citam. Proste nech zena urobi cokolvek, vzdy je vinna ona. Ja by som ti radila na taketo nazory sa zvysoka vyskaslat. Mas pochybnosti, mas na ne pravo, priznamje si to, na pokec nechodi vela normalnych ludi. Ja som tam uz davno uplne prestala chodit, lebo mi nevyhovovala ta spolocnost co sa tam pohybovala. Furt ma balili nejaky zenaci co si zo mna chceli spravit milenku a pod. Ked zamyslas so svojim priatelom buducnost, mas pravo vediet, s kym teraz stracas roky a ci je ten pravy, ci to nie je nahodou nejaky notoricky kurevnik. Co tu pisu, ze ti na to pride, to je blbost. Jak by na to prisiel? Leda zeby si bola prilis priehladna a on by nieco tusil. Ale ak to dobre zahras, nema sancu. Moja kamoska mala tusaka, ze jej partner si odpoveda na zoznamke na inzeraty. Tak si tam jeden falosny vytvorila a naozaj sa chytil. Nevedel, ze je to ona. Ale ona bola v blbsej situacii, mali spolu uz dieta a bala sa, ze ostane sama s dietatom. A ostala s nim. Vedela, ze ju casto podvadza. Ja toto nechapem, ten chlap bol otrasny, nemozny, ja by som o takeho ani bicykel neoprela. Ale tak ona sa rozhodla takto, je to uz viac rokov a stale su spolu. Ale co maju za vztah. Neskor zacala podvadzat aj ona jeho, nasla si milenca. Uz roky je ich vztah na bode mrazu, stale su ale spolu. No co, ich vec. Ty by si ale tiez mala mat plan B, a to, ze ked zistis, ze tvoj milovany je otvoreny pokecovym sexualnym dobrodruzstvam, co dalej spravis. Rozides sa s nim? Si na to dost silna?

Lulita

mimulus - neverim, ze prave ty sa toto pýtas, naco by ti bola ina cudzia zena, ked pises o stastnom manzelstve? to mi akosi nejde dokopy

doubledog

autorka si zjavne len potrebuje potvrdit to, co uz davno vie. a asi potrebuje aj ziskat pisomne dokazy, ktorymi moze potom argumentovat.

mimulus
naco by si sa zoznamoval s nejakou zenou? co by si s nou akoze chcel robit? :)

malasvinka

milli22, moj priatel mi bezne vravi, ze ta a ta je pekna, a to ze na kazde prsia pozera a este ma aj na to upozorni ci aj ja som si vsimla, ake mala ta a ta prsia. To uz ani radsej neriesim

Mimulus

Aj tak máte všetci pravdu :) Veľmi zaujímavá téma.

jedna otázka - ak by som mal šťastné manželstvo a rodinu a chcel by som sa zoznámiť s osobou opačného pohlavia tak by to bolo chápané ako nevera nie. Ale prečo? Toto by ma veľmi zaujímalo.

milly22

a co ak by jej odpisal nieco v tom style ze diky, si sice pekna,ale mam priatelku.. pretoze takto chlapi vacsinou odpisuju..nastvalo by ta aj to,ze jej povedal ze je pekna?

Lulita

na jednej strane zistis apson ci sa oplati s nim byt do buducnosti, na druhej strane mozes zazit sklamanie, tak sa priprav, ale zase radsej zistit pravdu, ako sa potom trapit s detmi a s nevernikom zatvorenym vo vedlajsej izbe za notebookom a mozno bude prijemne prekvapena :)

Leela333

Tak po prvé, "aká si pekná" píše každý nadržaný chlap asi 99 %-tám žien, čo majú aspoň jednu fotku na pokeci. Takže z toho vôbec nemusíš byť taká natešená.

Po druhé, prosím ťa koľko máš rokov? 12? Že ťa bavia tieto detinskosti. Dôveruj ale preveruj nie je myslené doslova (aspoň podľa mňa). Jednoducho partnerovi máš dôverovať, ale zase netreba mať ružové okuliare, t. j. ak by ťa okato klamal tak netreba naivne veriť jeho výhovorkám. Ale rozhodne to neznamená, aby si ho preverovala z iného nicku. Nechceš naňho rovno poslať súkromného detektíva?

kafe

alebo ešte inak. Ak by si teraz vedela, že tvoj úžasný partner ťa o 15 rokov podvedie, rozídeš sa s ním teraz? A nechceš prežiť ani 14 šťastných rokov, lebo chceš niekoho, kto ti bude 50 rokov verný a mať vo výhľade 50 šťastných rokov? Bacha na to, lebo sa môže stať že síce nájdeš rovnako úžasného partnera, ktorý ťa v budúcnosti NIKDY nepodvedie, ale tentoraz zakopneš TY a ty podvedieš jeho. A sme zase tam, kde sme boli - koniec vzťahu možno ešte skôr ako v tom prvom prípade.
Ani TY nedokážeš nijakým spôsobom ručiť za svoje správanie, že budeš partnerovi verná aj v budúcnosti, že budeš spoľahlivá, dôveryhodná ženská za všetkých okolností... lebo sama nevieš odhadnúť ako sa zachováš pod tlakom a v dlhodobo zlej situácii. Proste pracuj na sebe, staraj sa o to čo v živote chceš, tomu venuj pozornosť a nevymýšľaj zbytočne kraviny, aby si tie kraviny zrazu nemusela riešiť v reály.

kafe

malasvinka, a čo keď ťa priateľ prekukne. Bude si s tebou len slušne písať, nedá sa zatiahnuť k dvojzmyslom, bude vychvaľovať svoju priateľku a hovoriť aký je šťastný. ALE len preto, lebo bude tušiť, že si to ty. A ty naivná si budeš myslieť, akého máš skvelého priateľa, LEBO si si ho overila (ale on taký možno je aj bez overenia, alebo je horší než si myslíš a časom to jednoducho zistíš). A overila si si prd makový. Ale buď si naivná a mysli si, že takýmto hraním, si môžeš niečo overiť.

Pozri, život je o situáciách, v ktorých sa chováme určitým spôsobom. Ak zlyhám ja, alebo partner, to ešte neznamená, že som sviňa alebo že on je bezcharakterný debil. Ešte ste spolu dosť krátko, všímaj si ho a hlavne si uvedom, že partnera pre život si VYBERÁŠ. Nie je ti prisúdený len preto, lebo si zaľúbená, alebo preto že ste spolu 3-4 roky. A sú neprekonateľné chyby, ktoré sa prejavia až naozaj dlhodobým spolužitím. A vtedy nezostáva nič iné, len byť vďačný za pekných pár rokov spolužitia (manželstva), zavrieť za sebou dvere a ísť ďalej. To si nevieš užívať život/priateľa BEZ TOHO, aby si si to poisťovala/overovala? Uvoľni sa trochu, buď sebavedomá, vyrovnaná ženská (takých je strašne málo) a vychutnávaj si všetko čo TERAZ máš.