Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Overenie partnera

Príspevok v téme: Overenie partnera
malasvinka

Mozno mi tu aj vynadate, ale aj tak ma zaujima vas nazor. S priatelom zatial nebyvame, ale planujeme to. Sme spolu cez rok. A moj drahy stale chodi na pokec. Samozrejme, ze vzdy ked je tam mi aj pise. Aj ja tam chodim. Asi to je nejaka zavislost, alebo co. Ale ja s nikym cudzim nepisem, jedine s priatelom a s kamoskami a celkom cloveka tesi, ze mi tam stale pisu ti cudzi aka som pekna atd.
No a moja otazka spociva v tom, ze mam v plane si urobit druhy nick a jasne aj stiahnut foto z netu, urobit tam album s takymi 3 fotkami, a ked bude mat ten nick take dva mesiace zacat pisat mojmu drahemu, a zistit ci odpise a pisat mu, ze skoda ze je zadany a pod..Chcem vediet jeho reakciu. Co si o tom myslite?
Ja viem, ze vo vztahu ma byt dovera, ale ako sa hovori, doveruj, ale preveruj

doubledog

uz davnejsie som cital o jednej platenej sluzbe v Amerike.
zenam tam nejaka agentura ponukala preverenie ich partnerov, a to tak, ze za nim vyslali babu, ktora ho mala zviest (v bare alebo na diskoteke)

vietor

porozpravaj sa s nim o tom, vysvetli mu vsetko, ako ten pokec beries. Dajte si cas na priatelne ukoncenie dlhodobej komunikacie s osobami na pokeci. Vlastne ten cas by asi ani mozno nebol potrebny. Tiez si myslim, ze ty co maju vazny vztah, nemaju co hladat na pokeci. Sam tak planujem, ked raz vazny vztah mat budem, tak si nick zrusim.

Tvoj test je velmi riskantny. Dokial by si s nim musela zajst, aby si sa presvedcila o jeho zlom umysle?

kajala...

:))) niekto ti ponuka nick aby si nemusela zakladať nový a čakať. Ja ponukam to, že si s ním budem písať. Lebo ty si to neuvedomíš, ale stačí maličkosť, štýl písania a prezradíš sa...ja ho budem baliť a kopírovať ti komunikáciu.

berieš ?

inga231

urob to, ak si pripravena na pravdu, ktora moze boliet. moja skusenost: falosny profil, ku ktoremu ma viedla nahla zmena jeho spravania, maximalne ochladenie jeho zaujmu po tom, co \"dostal svoje\" (nie po tyzdni ani mesiaci, pozor!), ziadost o pauzu, kecy typu nie je to tebou atd = vtacik sa chytil do pasce. uz spolu nie sme a som rada, ze som to urobila, nepremarnila som s nim zbytocne vela casu. zadani ludia nemaju co robit na pokeci, badoo, zoznamke a podobnych srackach. neprezrad sa, maj starsi profil, nie extra atraktivne foto, nebud zbytocne vyzyvava, a on sa prejavi. dufam, ze tvoj je iny ako moj :(((... drzim ti palce... :( smutne, ze musime takuto temu riesit, ale doba je taka. pardon, to LUDIA...

Bublinka-Sendy

Pani pozeram ze poniektori mate fakt podivne zmyslanie.....niektori pisete ze ano nech ho preveri teraz skor kym si s nim zalozi rodinu a blablabla.....ako sory ale to je o com?ona si ho preveri dnes on jej napise dnes nieco mile no pidviest ju moze zajtra.....kde ma ona len na zaklade nejakeho overenia istotu ze ju on nepodvedie?to by ho potom musela sledovat neustale......a verte tomu ze ak to urobi len jediny raz tak uz s tym nebude chciet skoncit a bude ju to lakat zakazdym........ak by toto takto nejako fungovala v kazdom vztahu tak sme vsetci slobodni bezdetni a coskoro vyhynieme.....

alibi

zadani ludia nemaju co chodit na pokec. s kamosmi si piste cez icq, fb, skype. diskutovat o pokeci vo vztahu je nezmysel len navadza na zle veci.

zuziiik

over ho, ja som to nespravila, síce sme neboli dlho a zistila som, že píše skoro každej ktorá nejak vyzerá a pozýva ich na rande, človeka, s ktorým budeš žit, musíš trošku odskúšať, nie je na tom nič zlé, proste taká je doba, ľudia sú svine, aspon zistíš na čom si

sususu

podla mna ked uz len mas chut takto ho oskusat tak je cely vztah strateny... radsej to nerob, lebo sa este viac znechutis a bude to boliet este viac... rozid sa s nim ked mu nedoverujes a nestracaj zbytocne cas