Overenie partnera

Príspevok v téme: Overenie partnera
malasvinka

Mozno mi tu aj vynadate, ale aj tak ma zaujima vas nazor. S priatelom zatial nebyvame, ale planujeme to. Sme spolu cez rok. A moj drahy stale chodi na pokec. Samozrejme, ze vzdy ked je tam mi aj pise. Aj ja tam chodim. Asi to je nejaka zavislost, alebo co. Ale ja s nikym cudzim nepisem, jedine s priatelom a s kamoskami a celkom cloveka tesi, ze mi tam stale pisu ti cudzi aka som pekna atd.
No a moja otazka spociva v tom, ze mam v plane si urobit druhy nick a jasne aj stiahnut foto z netu, urobit tam album s takymi 3 fotkami, a ked bude mat ten nick take dva mesiace zacat pisat mojmu drahemu, a zistit ci odpise a pisat mu, ze skoda ze je zadany a pod..Chcem vediet jeho reakciu. Co si o tom myslite?
Ja viem, ze vo vztahu ma byt dovera, ale ako sa hovori, doveruj, ale preveruj

lienocka2808

pravda, pravda, muzi tu potrebu nemaju vobec kontrolovat, poznam to aj z vlastnych skusenosti. Nechapem. Ja chcem byt chlap a asi by som sa omnoho menej trapila..

doubledog

muzi su na tom rovnako, takisto je pre nich lepsie pravdu o zenach nepoznat.
ale muzi nastastie tu potrebu vacsinou nemaju.

mily22

doubledog,asi mas pravdu,ale to sa mame zmierit s tym,ze do kazdeho vztahu ideme s tym,ze netreba poznat pravdu? preto ked kazdy chlap je taky, neostava nam nic ine..len to tolerovat? neviem,nechce sa mi s tym zmierit,ale zaroven asi ziadna z nas nechce byt aj napriek tomu sama a aj napriek tomu ze to vie,do vztahu s chlapom vzdy pojde..

lienocka2808

Doubledog, aj tak som doteraz vzdy zistila, len a len zle veci. A to sa ku mne partneri spravali super, dovolim si tvrdit, ze ma lubili, doma ziaden problem, ale tak sem tam este si asi riesili bohuzial aj nieco ine. Toto si mal na mysli, ze nepoznat radsej pravdu? Tak ja som bola sakra stastna, ze som sa to dozvedela, ze sa to deje to mi ver. Ja nechcem zit v klamstve, ale uz ani nebudem nasilu vyvolavat nejake pisanie alebo kontroly ak sa chapeme

doubledog

ja to stale vravim :)
kazda zena postupne zisti, ze je lepsie pravdu nepoznat.
akurat je otazne, kedy to zisti, ci si predtym znici vsetky vztahy alebo nie.

Mimulus

Aj napriek tomu, že ste sa snažili tak všetci máte také nejednoznačné názory a zatiaľ mi nikto z Vás nenapísal nič čo by som už nevedel. Ale aj taj Vám ďakujem :)

lienocka2808

nie, stale som s nim. Mozno je to naivne, ale uz riesim iba to, ako sa ku mne partner sprava, ci je pozorny, ci sa netvari nejako tajomne. proste neriesim uz radsej takto nic. Sprava sa ku mne super, tak nebudem riesit hovadiny. Keby zistim nieco este tak pravdepodobne by to bol uz koniec..

lienocka2808

Ja som urobila presne to iste, co planujes urobit ty. Vytvorila som si nick s inym menom, do albumu som strcila nejake 4fotky baby z netu a napisala som mu. A co som cakala, samozrejme, ze odpisal :) a to urobi podla mna kazdy.Takze ak sa chces sklamat tak napis.Ja som to dlho nevedela zatajovat.Takze som mu to povedala prakticky hned, neviem ako by to slo dalej a kam by to smerovalo, ci by sa aj stretli, ja neviem, ja uz radsej nechcem nic vediet...

doubledog

priatelstvo medzi muzom a zenou podla mna neexistuje.
jeden z nich bud chce viac, alebo si len nahovara, ze ide o priatelstvo, pricom ide len o travenie casu.