Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Overenie partnera

Príspevok v téme: Overenie partnera
malasvinka

Mozno mi tu aj vynadate, ale aj tak ma zaujima vas nazor. S priatelom zatial nebyvame, ale planujeme to. Sme spolu cez rok. A moj drahy stale chodi na pokec. Samozrejme, ze vzdy ked je tam mi aj pise. Aj ja tam chodim. Asi to je nejaka zavislost, alebo co. Ale ja s nikym cudzim nepisem, jedine s priatelom a s kamoskami a celkom cloveka tesi, ze mi tam stale pisu ti cudzi aka som pekna atd.
No a moja otazka spociva v tom, ze mam v plane si urobit druhy nick a jasne aj stiahnut foto z netu, urobit tam album s takymi 3 fotkami, a ked bude mat ten nick take dva mesiace zacat pisat mojmu drahemu, a zistit ci odpise a pisat mu, ze skoda ze je zadany a pod..Chcem vediet jeho reakciu. Co si o tom myslite?
Ja viem, ze vo vztahu ma byt dovera, ale ako sa hovori, doveruj, ale preveruj

Agnes999

Ja mam na priatelstvo medzi muzmi a zenami svoj nazor. Existuje len malokedy. Malokedy je to len take nevinne, vacsinou chce jeden z nich viac. Mne priatelstva s muzmi nikdy nevydrzali, prave preto, ze ten druhy chcel nieco viac, ci uz to bol vztah alebo len sex. Ale aby som vsetkym muzom nekrivdila, sem-tam sa najdu aj taki, ktorym o to nejde. Mala som kamosa co po mne nic nechcel, ale ked si nasiel priatelku, uz si na mna nenasiel cas. A potom ked mam ako kamarata muza, tak je to len vtedy, ked sa kamaratim s parmi. Ale mat vztah a na pokeci vyhladavat kamaratov/kamaratky opacneho pohlavia, to mi normalne ani nevinne nepride.

TinaM

Mimulus: bude to mat nieco spolocne so zazitymi stereotypmi. Ja som zena a velmi dobre si rozumiem s muzmi. Moje okolie to tiez povazuje za cudne, ved mam stastny vztah. Tak som s tym prestala. Aj preto, lebo malokedy sa najdu dvaja ludia opacneho pohlavia, ktori su nastaveni v zmysle: nezalezi mi na pohlavi, ale na povahe cloveka, ktoreho stretnem. Velmi casto sa to zvrtne a jeden z novych "kamaratov/tok" chce viac. A to je asi ten problem. Okrem toho, nove znamosti napr. v tvojom pripade so zenami, mozu vyvolavat u tvojej manzelky pochybnosti. Otazky typu: co ma ona, co ja nie, ked si moj manzel s nou tak rozumie? Rozumeju si viac?Paci sa mu viac? Je to cele aj o tom, ako to berie tvoja manzelka. Ak jej to nevadi, tak predsa nie je problem.

Lulita

mimulus - ja ti to napisem z mojho pohladu, ked som spokojna vo vztahu absolutne nepotrebujem vyhladavat inych chlapov, lebo som spokojna vo vsetkych smeroch s mojim muzom, je mi manzelom, milencom aj kamaratom v jednom

Mimulus

,,aktivne vyhladanie druheho pohlavia nie je v poriadku,,
Toto ma zaujíma - napísala si to presne a ja by som rád vedel prečo??? Ak milujem len svoju partnerku alebo manželku.

Lulita

mimulus - aktivne vyhladanie druheho pohlavia nie je v poriadku, jasne, ze ked mas dobrých susedov je to ine a prehodis rec so susedkou

Mimulus

Lulita - to som uviedol len ako príklad. Ja netvrdím že mám šťastné manželstvo. Len by ma zaujímalo prečo je kontakt s opačným pohlavím popri vzťahu považovaný automaticky za neveru. Veď sú aj kolegovia opačného pohlavia, dobrí priatelia opačného pohlavia, susedia opačného pohlavia ale ak je človek vo vzťahu je akýkoľvek kontakt s opačným pohlavím považovaný automaticky za neveru.

Dadula56

Asi takto k tomu: ak uz vobec uvazujes, ze si potrebujes partnera preverit, tak ten vztah nie je v poriadku. Ak by si aj teraz dospela k presvedceniu, ze ta nepodvadza, lebo sa na ten tvoj fingovany profil nechyti co ti zaruci, ze sa nechyti na inu za pol roka?
Ak vies, ze tvoj partner tam lahucko (alebo tazko) flirtuje s inymi zenami, tak sa vobec nemusis namahat a rozist sa s nim mozes okamzite.
Dalsia vec je, ze ty tam mas profil a vyzivas sa v tom ako ti pisu nadrzanci. Asi ta sklamem, ale to nie je tym, ze si pekna, ale tym, ze su uplne zufali. Preco to vobec potrebujes?S kamaratmi sa da aj inde pisat. Tym chcem povedat tolko, ze mozno nie je az take iste, z emas vobec pravo tvojmu priatelovi nieco vycitat. Tuto je problem ovela hlbsi, nez jednorazova previerka vernosti. Ta neriesi ten skutocny problem. A to je ten, ze vam obom akosi tento vas vztah nestaci pre spokojny zivot. A komentovanie okolitych vystrihov tvojim priatelom radsej ani rozberat nejdem.

TinaM

Ale aky ma ona dovod na to,aby pochybovala? Ved tak ako on chodi na pokec, chodi tam aj ona a dokonca si tam pisu. Tak nech si obaja zrusia konta na priblblom pokeci a je po probleme.