Všetci asi poznáte kultový seriál Šeherezada. Mňa sa priateľ spýtal, čo by som urobila, keby som sa ocitla v takej situácii, že mám choré dieťa a jediná cesta k peniazom je vyspať sa s niekym. Ja som mu povedala, že pre svoje deti urobím všetko. No a to som samozrejme nemala, lebo je to dôvod na rozchod. Že ako by som mohla, keď mám jeho..Podotýkam, že ja mám dve deti a priateľ je bezdetný. Tak chcem vedieť váš názor, čo by ste urobili.
Šeherezada
Seherezadu sice nepozeram, ale jedine co mozem povedat, ze tvoj priatel je magor cisty..Mas uz dve deti , znaci, ze s nejakeho cvoka si sa uz zbavila a teraz uz len koli svojim detom nestracaj cas s dalsim...Posli ho kade lahsie a co najrychlejsie, ale o tom sa ani nemusis radit s nami, ak mas stipku zdraveho usudku vies to aj sama..
:D
necital som diskusiu ale rozisiel by som sa s nim, lebo je to absolutny MAGOR.
dovod?
ach, to je tak jednoduche, ak by si mala dieta, tak by bolo evidentne jeho tiez, nie ?
takze on by len sedel na slabinach a pozeral TV a cakal kedy a ake riesenie podniknes v danej situacii pre zachrani dietata ?
cize "my" pouziva na vas vztah ale ohladom dietata pouziva uz len "ty" hm ?
nebude to nejaky metrosexual ?
No, jerevanka, tvoj problém je, že túto tému doháňaš do absolútneho extrému, berieš to až príliš vážne, trošku sa nad tým zamysli ;)
A v konecnom dosledku sa zamyslite vsetky,kto vam da taku sumu na jeden krat:-) ved luxusne spolocnicky co nejako vyzeraju,mozno tolko nezarobia za celu dobu co to robia..Tak naco to vlasne riesite,keby to chcete urobit,museli by ste sa denne vela krat obracat za par eur..a sme tam,o com som hovorila,stali by sa z vas....:)
filipova.:-) ano viem aky je tam rozdiel..,ked niekto robi psychotesty na vodicak napriklad,alebo niekto robi popritom vedomostne testy a logicke zadania...ja som o svojom IQ inforomovana:) a viem,ze titul dnes nic neznamena..pekny den prajem
Jerevanka, a uvedomujes si, ze psychologicke testy a IQ su dve odlisne veci? A ohanat sa titulmi? Ak o tom nevies, tak to tiez nesuvisi s inteligenciou ;-)
Krasny den prajem a viac usmevu v zivote, zrejme ho mas dost smutny ;-))
Toto je práveže veľmi zmysluplná téma. Tu sa konečne ukáže čo je človek ochotný kvôli niečomu spraviť.
Filipova.Mila slecna,predpokladam pani,mam 2 tituly,kazdych 5 rokov absolvujem psychologicke vysetrenie kvoli praci,tak o IQ pomlcime...)mam 49 rokov..a to prirovnanie bolo k tomu unosu..islo o princip,ze ci neni ina moznost,ako si pomoct len tou dierkou dole...chora je ccela tato tema,ktovie,ako to vobec cele bolo,zase tu niekto nieco napise a nik nevie,ako to bolo u druhej strany.. krasny den vsetkym.
pre nirv..Ved ako pisem,ked niekto nema zhora,rozmysla len z dola...:-)Vid.pripad vacsina zien co tu pise... zial..fajn spytam sa takto,keby uz neni ine vychodisko,a niekto ti navrhne,ze sa na teba vysere a s prepacenim ty to mas zjest,spravis to aj tak? pre zachranu?hm:-)ked uz spravite zeny vsetko,tak je asi jedno co....