Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Šeherezada

Príspevok v téme: Šeherezada
natalia2108

Všetci asi poznáte kultový seriál Šeherezada. Mňa sa priateľ spýtal, čo by som urobila, keby som sa ocitla v takej situácii, že mám choré dieťa a jediná cesta k peniazom je vyspať sa s niekym. Ja som mu povedala, že pre svoje deti urobím všetko. No a to som samozrejme nemala, lebo je to dôvod na rozchod. Že ako by som mohla, keď mám jeho..Podotýkam, že ja mám dve deti a priateľ je bezdetný. Tak chcem vedieť váš názor, čo by ste urobili.

Iba Katka

Vy to už preháňate. Otázka jej chlapa znela "Keby si bola v takej situácii, že buď sa vyspíš s iným mužom alebo dieťa zomrie, čo urobíš?" A ona povedala, že by sa radšej vyspala s nejakým chlapom, ako prišla o dieťa.

Načo ďalej rozvádzať, či ozaj existuje taký chlap, čo by toľko zaplatil, či je nejaký vydierač, ktorý dieťa zabije, keď sa s ním žena nevyspí? Ide o hypotetickú otázku a nie o realitu.

Otázka nie je položená "Keby si mala možnosť, šla by si robiť do bordelu?" ale či by bola ochotná urobiť čosi také, aby zachránila dieťa.

Lulita

tak radsej sex s milionarom ako umretie dietata pre nedostatok penazi, to je snad jasne :p

alebo film neslusny navrh, milion dolarov ako zivorit :p ale to je uz na zvazenie hej :))

Bublinka-Sendy

Inac strasne sa mi paci ako nad takym niecim dokazu poniektori doslova polemizovat aj niekolko hodin.....a pritom ak si vsetci vstupime do svedomia ci chlapi ci zeny tak sme asi kazdy z nas uz zazili sex pre nieco.......mozno nie pre prachy ale pre nieco ine....kazdy z nas uz urcite zazil sex na jednu noc len tak lebo chcel alebo poniektori su taki aj v manzelstve ze ak nieco od partnera chcu tak sex to spravi......a je mnoho takych pripadov ked by sa dalo hovorit o tom ze sex nebol len vzajomny prejav citov ale doslova nieco za nieco....i ked to neboli rachy......takze sa fakt cudujem preco sa vobec polemizuje nad tym ze sa nejaka matka vyspala za protisluzbu na zachranu zivota svojho syna.....myslim ze niektori z nas sa minimalne raz v zivote s niekym vyspali z ovela ovela trivialnejsich pricin.......

Bublinka-Sendy

Nechcem byt blba ale pilovicka z vas uz tak trosku odbocila z cesty.......ono totizto ta dotycna pani Š sa vyspala pre prachy nie pre chudobu ci jedlo ale pre smrtelnu chorobu svojho syna ktoremu prudko unikal cas a liecba rakoviny by ju stala cely majlant.....toto bola prava podstata sexu za prachy.....takze myslim ze v takej situacii kde nejde "Len "O chudobu ale doslova o zivot tak niet nadcim uvazovat......niektori ste to ponali trochu inac...

A co sa tyka toho ze sa ta na toto pytal tvoj partner tak asi sa fakt nevedel uz inac vymotat zo vztahu a tak pouzil takuto ehm.....no....lebo kazdy aspon trochu normalny chlap vie ze na takuto otazku od zeny uz matky aku dostane odpoved.....stav sa ze to vedel aj ten tvoj....perfektna i ked trapna zamienka na rozchod.....chlapik ti nemusi nic vysvetlovat.....bude pouzivat len toto....dobre sa z toho vymotal.....a ty sa mozno nikdy nedozvies pravy dovod rozchodu

FigelUuuuu

Aha prispevok je prec. Tak inakk napisem, niektoré ženy máte ptedispoziciiu statt sa k•••ckami ak vas život núti a nehlladate inne riesenia len svojej telo.

amanda23

Figel,
ak by si bol obetavy otecko, co asi nie si a na zachranu zivota svojho dietata by si musel nastavit zadnicu , neurobil by si to?
Samozrejme Jerevanka zareagovala, nuz ako ta zena chce, ale ja osobne radsej sama s dvomi detmi, ako s dalsim magorom, blizsie pomery nepoznam, nepise zakladatelka temy, takze rozoberam len podla toho co napisala, zas to tak neprezivaj..

doubledog

ved zeny vzdy svoju vaginu pouzivaju ako prostriedok k dosiahnutiu niecoho.
tak ako muzi vzdy za tento prostriedok platia.
tak to proste na svete bezi.

takze v spravnej situacii by sa stalo nasledovne:
ty by si sa s dotycnym vyspala, tvoj priatel by peniaze nejakej zene ponukol tiez.

zbytocne sa nad takym niecim rozculovat a rozchadzat sa kvoli tomu.

jerevanka

amanda23-zamyslela si sa co pises:-) vies aku ma situaciu,ved dala temu a uz nic nenapisala...:)poznas toho muza?ma dve deti,preco je asi s nou?hm ktory muz dnes chce zenu s 2 detmi?poloz si tu otazku,asi ju ma rad a myslim,ze aj tie deti..nevieme,v akych pomeroch ziju,ako funguju.Ako sa mozes takto vyjadrovat,ked o nich nic nevies.. Ja keby som ostala sama,bola by som rada,ze mam priatela,ktory by bol so mnou aj so zavazkami..A keby toho priatela mam,tak zijem aj preneho...