Všetci asi poznáte kultový seriál Šeherezada. Mňa sa priateľ spýtal, čo by som urobila, keby som sa ocitla v takej situácii, že mám choré dieťa a jediná cesta k peniazom je vyspať sa s niekym. Ja som mu povedala, že pre svoje deti urobím všetko. No a to som samozrejme nemala, lebo je to dôvod na rozchod. Že ako by som mohla, keď mám jeho..Podotýkam, že ja mám dve deti a priateľ je bezdetný. Tak chcem vedieť váš názor, čo by ste urobili.
Šeherezada
Jerevanka, na to, kolko mas podla vsetkeho rokov - co si pisala o manzelovi, tak sa spravas na nejakych 15... A kto si ty, aby si urcovala, kto ma kolko v hlave? mas nejaku vestecku gulu? dokazes kazdemu urobit na dialku rozbor iq?
Je mi zle z toho, ako sa tu dokazete urazat kvoli takej hluposti a doslova hypoteze, ktora sa pravdepodobne nikdy neuskutocni..
A porovnavat zachranu zivota dietata a neuspech v skole.. chore..
to mas pravdu,nemozes za to, preto ta ani za to neurazam :)snazila som sa ti vysvetlit ze si nepochopila otazku. ale nevadi, komu neni zhora dane...
pre nirv--Kto ma nieco v hlave,nenapise nieco take co ty:) ja nikoho neurazam,nik nemoze zato,co ma v hlave..
Pocuj ty trubka, ak sa ma snazis uraziť, nemáš sancu, to dokáže len niekto kto ma niečo v hlave :D
pre nirv..ked ti unesu dieta,urcite nie preto aby si sa s nimi vyspala..to by ta radsej znasilnili... ked tvoje dieta nebude natolko intelgintne,bude to mat po tebe,ze zvladne zakladnu skolu,vyspis sa s kazdym,aby si mu ponohla?? to kazdy problem sa riesi,ze roztiahnes nohy??mate rozum kazda len tam???:-)Dakujem,ze este existuju aj ludia,ktory maju trosku uroven...
nirv..blba teba,blba otazka,blbe odpovede..keby to dieta umiera,urcite nie na druhy den,vtedy by ti tie prachy nepomohli..a celkovo vieme,ako to dnes je,ze ani tie peniaze ti uz nepomozu niekdy... a ked sa raz s niekym vyspim za peniaze,som kurva zial...ale vidim,ze ked takto vychovate aj vlastne deti,uz sa necudujme ani nasim ciganom...
Ten tvoj chalan nie je kompletny. No mohla si byt mozno trochu diplomatickejsia - Milacik, do takej situacie sa predsa nemozem dostat ked mam teba! Ale keby si tazko ochorel ty, a malo by ta to zachranit, obetujem sa!!! :-)
Vidno že ti nedochadza že otázka znela buď sa s ním vyspis alebo ti umrie dieťa, neislo o to či si chce zarábať ako kurva. Jednoznačne hlúpa otázka a hlúpa tema. Jerevanka, ak by ti uniesli decko s tým že prežije jedine ak sa s niekým cudzím vyspis, tak necháš to decko radšej umriet?
Leela333 prepac,ta prva veta mala byt pre alibi...
Leela333 HANBILA BY SOM SA BYT TVOJIM DIETATOM?VZDY JE MOZNOST PREBOHA,,KOLKO LUDI VIDIS V SPRAVACH, V TELKE..KAZDY ZHANA PENIAZE VLASTNYM TELOM??? LUDIA BLBY A POD CO TU PISETE S PREPACENIM..ZENA KED SA STANE MATKOU,AUTOMATICKY AJ KURVOU??CO MATE V TYCH HLAVACH NA....? PREBOHA TO ZE MA DIETA NEZNAMENA,ZE ZO SEBA SPRAVI SPODINU A CHUDERU!TO SI NIJAKO NEVIETE PORADIT INAK??JA SOM MATKA MAM DETI ALE NEPREDALA BY SOM SA?RADSJE SI POZICIAM ZADLZIM,VZDY JE MOZNOST::KAZDA RADSEJ ROZTIAHNETE NOHY??NEMA VYZNAM NIC PISAT..KRASNY DEN